Актуално Търси се...

Астор в „Търси се...” - 25 юли, събота

Добави коментар

Астор като актьор, певец, кулинар и любящ баща и дядо в „Търси се...” - 25 юли, събо
Най-известният български маг – Астор - ще бъде гост в поредното издание на „Търси се…”, тази събота, 25 юли, от 11.00 часа, по bTV.

Астор


Коя е най-голямата магия в живота му – това ще разкрият пред зрителите водещите Меги и Нели с помощта на най-близките му хора. Астор искрено ще сподели, че най-истинската магия в неговия живот е... дъщеря му Ари. Именно срещата му с нея ще бъде най- вълнуваща.

Ари ще разкаже за решението им да заминат за Щатите, където тя доскоро живеела. Оказва се, че това е един от най-трудните периоди в живота на баща й, от който той се отказва и се завръща в България. Ари още от дете била асистентка с шоупрограмите на Астор. Тя ще признае, че ранната раздяла на родителите ѝ никога не ѝ пречила в контакта с баща й. Ари ще разкрие за зрителите едно ново амплоа на Астор – уникалния му талант да пее като Луис Армстронг. Именно с този глас магът ще изпълни своя интерпретация на руската песен „Подмосковние вечера”.

Какъв е Астор като дядо пък ще признаят неговите внуци – Мели и Андреа, които почти от две години също живеят в България. Макар все още да не говорят много добре български, двамата ще определят дядо си като „кукумицин” заради невероятните забавления, в които ги въвлича. Мели и Андреа ще разкажат за страхотните кулинарни изкушения, които им приготвя Астор. Внучката му ще сподели, че вече е асистент на дядо си в неговите магии и също иска да стане фокусник.

Астор


Най-интересното предизвикателството обаче Астор ще получи от своя дългогодишен приятел – скулптора Вежди Рашидов. Оказва се, че едно от любимите ястия на магьосника е шкембе чорбата, приготвена по истанбулска рецепта специално от Рашидов. Затова водещите ще му поднесат в студиото купа шкембе чорба, лично направена от големия скулптор, заедно с лют червен пипер и чесън. В „Търси се…” Вежди Рашидов обаче ще откаже категорично да направи скулптура на приятеля си. Защо? Зрителите ще разберат в предаването.

Една от големите любови на Астор – певицата Мими Иванова - ще разкаже за тяхното запознанство и за връзката им, когато тя е била едва на 19 години. Заедно със съпруга си Развигор Попов тя ще сподели, че напоследък Астор е станал по-сприхав заради липсата на жена до себе си. Оказва се, че Мими Иванова и Астор имат музикален дует – песента „Рипни Калипке”. Как ще се справи и с народната музика известния маг – това стане ясно в „Търси се…”.

Астор

Неизвестни факти от живота на Астор ще разкрие и журналистът Исак Гозес, автор на неговата автобиография. Той ще признае, че Астор умее да прави най-вкусните пици, чиято рецепта никога и на никого не е издавал. Гозес ще разкрие своя приятел и в още една не толкова позната за зрителите светлина – като актьор. За да разгърне гостът таланта си докрай Меги и Нели ще поканят в студиото актьорите Елена Кънева и Дидо Мачев. Заедно с тях Астор играе себе си в постановката „Министър без глава”. Колко добър актьор е магът, но на сцената на „Търси се…”, зрителите ще разберат в събота.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“