Лица За звездите

Ася Йочева застава пред олтара в рокля на Astella

Добави коментар

Бившата дуетна половинка на Лилана и водеща в ТВ ММ Ася Йочева ще застане пред олтара след месец!
Ася обаче няма да е булка, а кума на своята най-добра приятелка - спортната репортерка от БНТ Биляна Туманова, която ще сключи брак с приятеля си - футболиста на „Славия” Радослав Рангелов. За заветната роля Ася мечтаела откакто са се запознали с Биляна на тренировки по плуване като деца.Двете приятелки са непрекъснато заедно и се подкрепят при взимането на важни за тях решения. Биляна е причина Ася да стартира в телевизия ММ, стои плътно до нея на кастинга – за да се увери че приятелката ѝ ще се яви. Ася пък помага на Радослав в подготовката му за приказно предложение за брак след осемгодишна връзка с Биляна.

Ася ЙочеваЗа Ася е безкрайно важно да бъде в роклята на мечтите си в заветния ден. И ето че се влюбва в неустоима рокля на Astella, която вижда по телевизията на полуфинала на конкурса Мис България 2009. “В момента в който я видях, си казах – това е моята рокля! Толкова ме впечатли със своето изящество, нежност и романтичност, че като влязох в шоурума на Astella директно се насочих към нея, без да пробвам нищо друго. Това, което ми беше интересно на конкурса, бяха не само красивите момичета, а и техните приказни рокли” – категорична е Ася.

Неразделна във всичко от приятелката си, Биляна също избира haute couture марката за сватбения си тоалет. Венчавката ще се състои на 21 юни. Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ася Йочева