Актуално В програмата

Асен напусна „Фермата” след оспорван дуел със Сашо

Добави коментар

Традиционна българска сватба тази вечер от 21.30 часа по bTV

Асен (наричан от всички Алехандро) е първият участник, който напусна риалити предаването „Фермата” в неделя вечерта. Той се изправи в дуел със Сашо и след оспорвана битка изгуби възможността да остане при фермерите. Събитията във „Фермата” бяха проследени и от гостите в студиото – Капка Георгиева, Венета Райкова, Петър Бакърджиев и Светослав Иванов

„Фермата”

Асен и Александър трябваше да разрежат дървената греда на опонента с трион, докато те самите са върху дървена греда, да теглят горяща каруца в противоположни посоки и да познаят точното тегло на животни от фермата. Сашо се оказа по-находчив от двамата и се справи със задачите по-добре от своя опонент, с което си извоюва правото да остане в шоуто. Тази вечер от 21.30 часа предстои Асен да остави своето наследство на участниците и да избере следващия фермер на седмицата.

„Съжалявам, че съм първият напуснал шоуто, но явно толкова са ми били силите” – коментира веднага след дуела Алехандро.

„Фермата”

Най-тъжни от заминаването на Асен са Димитър и Дони, с които той бе станал и най-близък. Дони виждаше в него изгубения си син, а той я наричаше „мама Дони”. Асен и Митко пък говореха на един език. Въпреки че е първият напуснал, в неледя вечер за останалите фермери той ще бъде и най-важният човек в състезанието, защото с прощалното си писмо ще трябва да определи съдбата им в следващите дни и следващият фермер на седмицата. 

След като стана ясно кой е новият фермер на седмицата, 15-те останали авантюристи взеха решение да се позабавляват. А най-добрият начин за това е с една традиционна българска сватба. Дали булката ще се окаже „честна” и кое е щастливото семейство, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21.30 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9