Актуално Какво ще се случи...

Асен Блатечки играе в "Стъклен дом" "готин пич с кучешко име"

1 коментар

Асен Блатечки играе в "Стъклен дом" "готин пич с кучешко име"
Асен Блатечки е новото попълнение в "Стъклен дом".Асен Блатечки е новото попълнение в "Стъклен дом". Но не единственото... "Аз вчера в интернет видях заглавие на някаква статия: "Два пудела и Асен Блатечки влизат в "Стъклен дом.” Явно някакви колеги ще имам пудели”, шегува се Асен Блатечки с името на героя си – Чарли, което според него звучи "кучешко”. Чарли всъщност е прякор на героя на Асен, който той си е спечелил още от малък.

Какъв е Чарли?

"Много готин пич с кучешко име, както се разбра. Съвсем нормален човек. В случая, в ситуацията, в която го заварват тук, е лош”, обясни Блатечки и допълни, че героят му ще бъде нещо като антипод на този на Калин Врачански и между двамата ще има сблъсъци, както и между Чарли и всички останали герои. Освен това Чарли има способността да манипулира останалите, като за това понякога се представя за други хора, дегизира се и т.н.

"Аз много си обичам героя. Аз си обичам всички роли, които играя, обичам всички хора, които играя. Мога да говоря само хубави неща за него. Оправдавам го за всичките му постъпки в сериала. Има защо да ги прави тези неща. Когато иска да постигне някакви неща, е готов да направи всичко”, обясни Асен.

"Откакто аз съм влязъл в този сериал, всичко, което снимам,  има много действие, постоянни драматургични обрати, някакви неща се случват”, разказа Блатечки.

Асен Блатечки сподели, че преди да стане част от екипа на "Стъклен дом” е гледал само първите два епизода и част от няколко други, които е засичал случайно по телевизията. Въпреки че се е "изкефил” на видяното, Асен споделя, че не се е прибирал специално, за да гледа сериала, но има много познати, които дори са си изтеглили всички епизоди и ги гледат наведнъж.

Асен споделя, че му е по-интересно, когато не знае какво ще се случи в следващите две серии, защото така е в живота. "Говорил съм си някакви неща със сценаристите, но какво ще им скимне и какво ще бъде по-добре за развитието на сериала, те си решават, така че всичко може да стане.”

Екипът на "Стъклен дом” има идеи да вкара повече екшън, повече улични сцени, преследване и боеве, разкри Асен.

Както останалите актьори в "Стъклен дом", така и Асен Блатечки участва и в други проекти. "Снощи имах премиера в Бургас. Мина страхотно. Това е под режисурата на може би най-известния жив руски режисьор в момента - Юрий Погребникчо. Направи една пиеса, която се казва "Търси се драматическа актриса” на Островски и мина жестоко снощи. Хората много го харесаха. Той беше усмихнат после много, явно му е харесало.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”