Актуално В програмата

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Тази вечер Hell’s Kitchen България започна с провала на Виктория в сладкарството, който й гарантира оранжевата престилка, продължи с дневен двубой и приключи с ожесточена битка за оцеляване на вечерната резервация. По време на номинациите шеф Ангелов изненада всички с изгонването на играч от Синия отбор- Артур.

На Цветница двете Оранжеви - Елена и Виктория влязоха в елиминационен дуел, като предизвикателството включваше кутия на тайните, подкрепа от приятел, игра на асоциации и чак след това готвене. Липсата на ентусиазъм и борбен дух на Виктория си проличаха в ястието й и Елена получи безапелационно победата и предимството да избере кой отбор да поведе на вечерята.

Елена остана вярна на Червените, а Виктория застана начело на Синия отбор. Поради подозренията на Виктория за саботаж от страна на Денислав, тя бързо го отпрати в общежитието. Сините обаче водеха Червения си лидер към сигурен провал с поредицата от груби грешки и загубата на самообладание на Артур, което му коства куртката на номинациите. Търпението на шеф Ангелов се изчерпа и печките в Синята кухня бяха загасени, докато Червените вървяха устремено към успеха и изпълниха всички поръчки.

Виктория ще успее ли да върне силния си дух? Какви дневни предизвикателства очакват готвачите? Кой предстои да отиде на номинации? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия

Мартин напусна Hell’s Kitchen България завинаги