Актуално Други

Apple TV+ разработва сериал за Годзила.

Добави коментар

Apple TV+ си партнира с Legendary за нов оригинален сериал, базиран на съществата и мистериозната организация за проследяване на чудовища, показани в популярните филми за Годзила.

Според Deadline неозаглавения сериал ще се развива след битката между Годзила и Титаните в Сан Франциско и шокиращата реалност, че чудовищата са истински, сериалът изследва пътуването на едно семейство, за да разкрие тайните и наследството, което ги свързва с организацията Монарх.

Legendary започна чудовищната си вселена през 2014 с “Годзила”. Филмовата вселена включва филмите "Конг: Островът на черепа" от 2017 г., "Годзила: Кралят на чудовищата" от 2019 г. и "Годзила срещу Конг" от 2021 г. Заедно филмите са изкарали близо два милиарда долара в световния боксофис.

Текст от potv.bg

Разговорите за разширяване на вселената чрез сериал започват, след като "Годзила срещу Конг" се превърна в един от първите големи боксофис хитове в ерата на пандемията. Legendary вече разработва следващия неозаглавен филм, чието действие се развива във вселената на чудовищата, но вижда потенциал в разработването на поредица и започва да разговаря с купувачи, които се интересуват. Скоро Apple сключва сделка с Legendary.

Изпълнителни продуценти на сериала ще бъдат Крис Блек, ветеранът в научната фантастика, който стои зад "Star Trek Enterprise” и Мат Фракшън, известен с награждаваните си комикси като "Ястребово око" на Marvel Comics. Двамата ще бъдат съавтори на сериала, а Блек ще бъде шоурънър.

Неозаглавеният сериал ще има световна премиера в Apple TV+.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Apple TV+ , Стрийминг

Ке Хуй Куан се присъединява към втория сезон на “Локи"

Първи трейлър на “Пърси Джаксън и боговете на Олимп”

Първи трейлър на новия сериал на Марвел “Secret Invasion”

Първи трейлър на филма на Марвел "Werewolf by Night”

Първи трейлър на третият сезон на “Мандалорианецът”