Актуално Други

Apple TV+ публикува първия трейлър на "Последните дни на Птолемей Грей"

Добави коментар

Apple TV+ публикува трейлъра на "Последните дни на Птолемей Грей" - дългоочакваната лимитирана поредица, с участието на номинирания за "Оскар" Самюел Л. Джаксън.

Самюъл Л. Джаксън и Доминик Фишбек в "Последните дни на Птолемей Грей", премиера на 11 март 2022 г. по Apple TV+.

Самюъл Л. Джаксън и Доминик Фишбек в "Последните дни на Птолемей Грей", премиера на 11 март 2022 г. по Apple TV+.

© Apple TV+

В "Последните дни на Птолемей Грей" Джаксън е в ролята на Птолемей Грей - болен мъж, забравен от семейството си, от приятелите си и дори от самия себе си. Внезапно останал без своя доверен настойник и на ръба да потъне още по-дълбоко в самотна деменция, Птолемей е поверен на грижите на осиротялата тийнейджърка Робин, изиграна от номинираната за наградата БАФТА Доминик Фишбек ("Юда и черният месия"). Когато двамата научават за лечение, което може временно да възстанови спомени на Птолемей, той започва пътешествие към шокиращи истини за миналото, настоящето и бъдещето. Освен Джаксън и Фишбек, в оригиналния сериал на Apple участват Синтия Кей Макуилямс, Деймън Гуптън, Марша Стефани Блейк, Уолтън Гогинс и Омар Милър.

"Последните дни на Птолемей Грей" е базиран на романа със същото име на Уолтър Мосли, който написа сценария на адаптацията и е изпълнителен продуцент. Сериалът ще се състои от шест епизода.

Първите два епизода на "Последните дни на Птолемей Грей" ще излязат в Apple TV+ на 11 март, последвани от по един нов епизод седмично всеки петък.

Apple TV+ е налична в приложението Apple TV в над 100 държави и региони, на над 1 милиард екрана, включително iPhone, iPad, Apple TV, Mac, популярни смарт телевизори от Samsung, LG, Sony, VIZIO, TCL и други, Roku и Amazon Fire TV устройства, Chromecast с Google TV, игрови конзоли PlayStation и Xbox, както и на tv.apple.com, за 9,99 лева на месец със седемдневен безплатен пробен период.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Последните дни на Птолемей Грей , Apple TV+

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“