Актуално В програмата

„Антракт” по PRO.BG стартира нова рубрика „Преди и сега”

1 коментар

„Антракт” по PRO.BG стартира нова рубрика „Преди и сега” с първи гост Ирина Флорин.
„Антракт” по PRO.BG стартира нова рубрика „Преди и сега” с първи гост Ирина Флорин.

първи гост Ирина Флорин


От сряда, 8 септември, предаването „Антракт” стартира нова рубрика. Тя ще носи името „Преди и сега”, ще се излъчва винаги в средата на седмицата, т.е. сряда, и ще има за цел да среща зрителите на медиата с творци, които ще разкажат живота си, преминавайки през творческите си възходи и падения.

Всичко това с много видео и снимки личен архив, част от които ще се показват за първи път пред широка аудитория в ефира на PRO.BG.
 
Първи гост в рубриката ще бъде певицата Ирина Флорин. За първи път тя ще говори открито за пътя си от село Геген, Плевенско, до клубната сцена в София. Изпълнителката на „Цвят лилав” отваря личния си видео архив, за да покаже визуалните и музикални трансформации, през които минава през годините.

Тя ще повдигне завесата за някои любопитни подробности около историята на видеоклиповете и хитовете си през годините, срещите и съжителствата с талантливи творци. И не само за тях, но и за мъжете, влиянията и музикалните стилове, които я променят.
 
Изненадващо Ирина признава, че за нея най-талантливият български театрал и актьор е Мариус Куркински. „Ако имаше шанса да се роди някъде другаде, днес той щеше да е част от културния афиш на Европа”, категорична е певицата. Тя признава, че Мариус ѝ е фаворит не само защото е участвал в хита ѝ „Пътуване”, но и защото всичко, до което се докосне през годините се превръща в изкуство.
 
В предаването Ирина ще представи и последния си хит „Копринена жена”, който вече месец оглавява българските класации.
А относно личния си живот ще сподели какво е да си сама, но не и самотна, как живее със сина си Георги, който скоро ще бъде абитуриент.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ирина Флорин , Антракт

Миро и Ирина Флорин в дует - "Тихо"

Коя е черешката на тортата в „Черешката на тортата”?

Ирина Флорин: Разделих се с Кеворк заради разминаване в биологичните часовници

"Антракт", "Запазено за жени" и "Запазено за мъже" се завръщат по PRO.BG

MAD TV завърта ексклузивно ново видео на Ирина Флорин!