Архив Горещо

Антония Петрова в “Горещо” събота, 6 октомври 2012г., от 23:30 часа, Нова ТВ

1 коментар

Антония Петрова в “Горещо”: Само в България съм крокодил..., събота, 6 октомври 2012г., от 23:30 часа, Нова ТВ
Антония Петрова в “Горещо”: Само в България съм крокодил..., събота, 6 октомври 2012г., от 23:30 часа, Нова ТВ

Антония Петрова в “Горещо”

 В първата събота на октомври, от 23:30 часа, специален гост в студио на телевизионния таблоид “Горещо” е една от най-коментираните личности през последните две-три години у нас – “Мис България” 2009 Антония Петрова.

Победата ѝ на конкурса предизвиква вълна от недоволство. Появиха се версии, че короната е платена от заможните ѝ родители или от мистериозният руски милионер Алескандър Бередин, с когото блондинката има дългогодишна връзка. Както в официалните медии, така и в интернет пространството се повиха слухове за единствената наша миска с две висши образования – че си е удължавала краката, че си е вадила ребра, че има тайно дете, че е купила дипломите си за висше образование...

“Навсякъде по света едно момиче, което е метър и осемдесет, висока, руса, слаба, с правилни пропорции на лице и тяло, с бяла кожа, сини очи, има грация, възпитание, добро образование, е първа красавица, а в България тя е крокодил. Ти виждаш ли крокодил срещу себе си?”
– коментира Антония най-популярното прозвище, което получи след като спечели короната. Тя коментира и информацията, че е била отвлечена от маниак и признава, че към днешна дата осъзнава, че този ПР ход не ѝ е бил необходим. Антония Петрова разказва за пищната си сватба в Москва и разкрива защо е набедила бъдещия си съпруг, че я е отвлякъл.
Кой е човекът, подел кампания за очернянето на Антония Петрова след спечелването на конкурса и на кой ПР специалист е разчитала за подобряване на имиджа си? Защо не се притеснява да изразява позицията си и да отказва да отговаря на въпроси?

Водещата на “Горещо” е на гости на колегите си Стоян и Лора от “Бон апети”,

Тази събота Венета Райкова-Георгиева влиза в доста необичайна роля. Водещата на “Горещо” е на гости на колегите си Стоян и Лора от “Бон апети”, които, подведени от екипа на Венета, че тя се справя добре в кухнята, я изненадват с една доста завъртяна, но ужасно вкусна рецепта – Руло от пилешки бутчета с бекон, картофи “Дафиноаз” и сос от печени кости. Вярна на себе си, водещата на “Горещо” не спира да задава провокативни въпроси, докато Лора и Стоян се опитват да я посветят в тайнството на вкусната храна. А резултатът? Да си оближеш пръстите!

„Горещо”, събота, 6 октомври 2012г., от 23:30 часа, Нова телевизия.
   
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , Антония Петрова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“