Лица Други

Антония Петрова

1 коментар

Антония Петрова е Мис България 2009.На 17-ти март блондинката ще влезе във ВИП Брадър 3.
Антония ПетроваАнтония Петрова  е на 24 години от Перник. Тя бе избрана с SMS гласуване. На 17-ти март блондинката ще влезе във ВИП Брадър 3.

Нейни подгласнички станаха - Елица Любенова, която ще представи България на конкурса Мис Вселена през август на Бахамските острови, Руслана Канева от София, която ще лети за световния конкурс Miss Beauty of the World и Полина Гергушева, която ще отиде на Мiss Tourism Planet of the World.

Kонкурсът се проведе на 15 март от 20 ч. в Рейнбоу Плаза и беше излъчен по Нова ТВ. Юлия Юревич сложи върху главата на Антония корона, украсена с 2009 кристала на “Altinbas”. На Мис България 2009 бяха връчени ключовете на “Renault Laguna” и лаптоп на HP.

Роклята, която донесе късмет на победителката в конкурса Мис България 2009 Антония Петрова, беше изработена от копринен сатен и шифон в розови нюанси и партнираше великолепно на русата ѝ красота.

Участничките и победителките


Официалният дизайнер на конкурса Аля Милушева за Astella Atelier беше инспирирана от романтичната история на новата Мис за 300 рози, които получила от приятеля си и заложи не само на нежния цвят, а и на романтичен акцент от розово цвете в тоалета.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Антония Петрова

Антония Петрова в “Горещо” събота, 6 октомври 2012г., от 23:30 часа, Нова ТВ

Антония Петрова призна, че е простила отвличането и сега пак обича Александър

“Мис България” – 2009 Антония Петрова със “Златен скункс”

Вили Сечкова и Антония Петрова ще се борят за титлата „Най-красиви крака”

"Мис Русе 2010" Адриана Секуличка е приятелка с Антония Петрова