Филми Екшъни Филми Фантастика

Ант-мен и Осата | Ant-Man and The Wasp (2018)

Добави коментар

„Ант-мен и Осата” представя следващата глава от историята, посветена на супергероя, чиято суперсила е удивителната възможност да се смалява.

  • Жанр: Екшън-фантастика
  • 2018
  • САЩ

„Ант-мен и Осата” представя следващата глава от историята, посветена на супергероя, чиято суперсила е удивителната възможност да се смалява. Действието се развива след „Първият Отмъстител: Войната на героите” и Скот Ланг трябва да се изправи срещу последиците от изборите, които е направил – както като супергерой, така и като баща.

Докато се опитва да възстанови семейното щастие и да се захване отново с отговорностите си на Ант-Мен, той получава съобщение от Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) и д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас), което го призовава да се яви за нова спешна мисия. Освен че Скот отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство, пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – Осата. В неговата роля е не кой да е, а чаровната дъщеря на доктор Ханк Пим – Хоуп ван Дайн.

Режисьор: ПЕЙТЪН РИЙД

В ролите: Пол Ръд, Еванджелин Лили, Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, Уолтън Гогинс, Джуди Гриър, Мишел Пфайфър, Лорънс Фишбърн, и др.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ант-мен и Осата