ТВ анонси Boomerang

Aнимационно забавление през ноември по Boomerang

Добави коментар

Boomerang е анимационно забавление за цялото семейство. Гледайте през ноември новите епизоди на Попай, Часът на Том и Джери, Семейство джетсън...

НОВИ ЕПИЗОДИ: POPEYE (ПОПАЙ)
Нови епизоди на Попай - обожаващия спанак моряк, който се бие с вечния си противник Блуто за чувствата на любовта на своя живот – Олив Ойл – започват този месец по Boomerang на 3.11 от 20:20ч.

Часът на ТОМ и ДЖЕРИTOM AND JERRY HOUR (Часът на ТОМ и ДЖЕРИ)
Световнизвестното дуо котка и мишка, Том и Джери, ни представят още повече неспирни забавни истории, изпълнени с трикове и пакости – този месец по Boomerang, когато Часът на Том и Джери продължава всяка събота и неделя от 11:30ч.

DAVES CARTOON SHOW
THE JETSONS (СЕМЕЙСТВО ДЖЕТСЪН)

Те пътуват в летящи капсулирани коли, движат се по подвижни тротоари и си приготвят храна само с докосване на едно копче. Представяме ви Джордж Джетсън, неговия син Елрой, дъщерите му Джуди и Джейн, неговата съпруга, или както са известни на всички – семейство Джетсън. Този ноември те са звездите в шоуто на Дейв в събота, 25.11 и неделя, 26.11 от 12:25 до 20:00ч.

КИНО BOOMERANG
Страхотните семейни филми продължават и този ноември по канал Boomerang всяка събота от 20:00ч.

A Man Called FlintstoneA Man Called Flintstone
Събота, 8.11
Фред открива, че има двойник, супершпионина Рок Слег, а когато агента бива ранен, Фред заема неговото място, за да се бори с престъпността в първия пълнометражен анимационен филм за Флинтстоун.   

The Pagemaster
Събота, 15.11
За да избяга от една страшна гръмотечина буря, младият Ричард се скрива в библиотека, където среща г-н Дюи, странен библиотекар. Дюи се оказва магьосник, който пренася Ричард в цветен анимационен свят.

Scooby Doo Goes to Hollywood
Събота, 22.11
Скуби си мисли, че е филмова звезда и дори си набавя костюм за целта. Единственият проблем е, че никой друг не го зачита като звезда.

Yogi and the Invasion of the Space Bears
Събота, 29.11
Йоги и Бу-Бу тръгват на извънземно пътешествие. Когато биват отвлечени от извънземни, те сa превърнати в клонинги.

Канал Boomerang излъчва вечните любими анимационни истории, като Скуби Ду, Том и Джери, Весели Мелодии и Семейство Флинтстоунс. Boomerang е анимационно забавление за цялото семейство, доставящ неповторими анимационни филми до цяло ново поколение зрители. Каналът се разпространява чрез цифров сателит или по кабелната мрежа. Правата за излъчването на канала са собственост на Turner Broadcasting System Europe Limited, a Time Warner Company.

Aнимационно забавление през ноември по Boomerang

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на ТОМ и ДЖЕРИ , Семейство Джетсън , Попай