Актуално В програмата

Ани Салич и Виктория Петрова сбъдват мечти в „Предай нататък“

Добави коментар

Ани Салич и Виктория Петрова сбъдват мечти – събота, 2 ноември в „Предай нататък“ по bTV

Ани Салич и Виктория Петрова сбъдват мечти – събота, 2 ноември в „Предай нататък“ по bTV

Добави описание

Героите в първата история в следващото издание на „Предай нататък” тази събота, 2 ноември от 20:00 часа по bTV  са Хинка и малкият ѝ син Мелвин. Те са част от семейството на 34-годишния Свилен Симеонов – Тони, който служи във френския легион и загива при поредната мисия в Афганистан. От този миг нататък съпругата му трябва сама да се бори с живота и да отглежда малкото им момченце.

Добави описание

Хинка и 4-годишният Мелвин живеят във Франция, но се завръщат за малко при баба и дядо в с. Раковски. В този момент „Предай нататък“ влиза в дома им. Наталия Симеонова и екипът ѝ решава да върне за малко усмивката върху лицето на Хинка като достави радост на сина й. Мечтата му е да стане пилон и благодарение на предаването Мелвин ще полети в облаците с хеликоптер.

Добави описание

Втората история в „Предай нататък” е озаглавена „Пряко включване“. Тя ще ни срещне с 19-годишната Драгомира, която преди време е изгубила баща си. От този момент насетне животът ѝ вече не е същия. Драгомира определя себе си като „мечтателка“. Независимо от тежката загуба тя не се е отказала от мечтата си да стане телевизионна водеща. Нейни идоли са Ани Салич и Виктория Петрова. „Предай нататък“ прави така, че Драгомира да се докосне не само до своите кумири, но и да почерпи ценен опит от тях.

Добави описание

„Широко отворени очи“ е третата история в „Предай нататък”, която ще накара зрителите на bTV да вярват в силата на човешкия дух и в желанието за живот. Наталия Симеонова отива в дома на незрящото семейство Стоянови. Тя се запознава с героя на „Предай нататък“ Добри. Той е на 21 години и е незрящ, но въпреки това вижда със сърцето си. Има хиляди мечти, а една от тях е да се запознае със Стойчо Младенов – старши треньора на ЦСКА. Това запознанство ще е само част от приказката, която екипът на „Предай нататък“ е подготвило за Добри.

Ще успее ли екипът на „Предай нататък“ да докосне душата на Добри, да вдъхне вяра на Драгомира и да породи отново усмивка върху лицето на Хинка, зрителите на bTV ще разберат тази събота, 2 ноември, от 20:00 часа в „Предай нататък“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък , Ани Салич , Виктория Петрова

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”