Архив Music Idol

Ани Лорак в третия Music Idol концерт

Добави коментар

Украинската звезда Ани Лорак на третия Music Idol концерт
Украинската звезда Ани Лорак ще вземе участие в третия голям концерт в Music idol понеделник (06 април 2008). Красавицата, която тази година ще представя Украйна на конкурса „Евровизия”, ще направи коментари за изпълненията на талантите и ще зарадва зрителите и публиката със свои изпълнения.

Утре вечер талантите трябва да изпълнят по едно парче, превзело чартовете на MTV. В продължение на два часа феновете на Music Idol ще се насладят на песни на Алиша Кийс, Мика, Бионсе, Тейк Дат, Роби Уйлямс и др, в изпълнение на младите идоли.
За предстоящата задача на финалистите ще помагат Мария Илиева и Графа, които тази седмица ще бъдат техни ментори. Това стана ясно в петък, когато самите участници за пореден път се опитваха да отгатнат кои ще бъдат гост-звездите в следващите седем дни. Инструменталната част на концерта отново ще бъде в ръцете на група „Те” и Преслва Пейчева.

Скандалният Иван Ангелов беше тотално разочарован, след като разбра, че лидерското му място е заплашено от останалите финалисти в шоуто. Това обаче не го мотивира да промени поведението си - още в четвъртък той не се яви, за да получи задачата си за третия голям концерт, а след това пропусна и няколко репетиции поред. Едва вчера той реши да се заеме сериозно с подготовката си за предстоящия концерт, след като за пореден път трябваше да се извинява на екипа и участниците.

В сряда отново ще отпадне един от финалистите, който преди това трябва да се пребори за място в шоуто след „Битка на гласовете”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер