Архив Big Brother

Ангелина напусна къщата на Big Brother 4

Добави коментар

Почти всички съквартиранти вече са в луксозния дом. Big Brother наказа Косьо – Скубара, за провалена мисия.

Ангелина е първата напуснала по собствено желание къщата на Big Brother 4. Почти всички съквартиранти вече са в луксозния дом. Big Brother наказа Косьо – Скубара, за провалена мисия.

Ангелина е напусна къщата на Big Brother 4

Снощи в Big Brother 4 отново се случиха много интересни и неочаквани неща. Голямата изненада донесе най-малкият участник Ангелинка, която въпреки лукса в новия дом, реши, че ще напусне предаването по собствено желание. След като Нели не беше допусната до къщата, поради здравословни причини, а Даниел и Данаил бяха безкомпромисно изгонени след  безобразното си, агресивно поведение, снощи младата пловдивчанка беше първата, която сама реши завинаги да напусне шоуто Big Brother 4. Като причини за своето излизане момичето изтъква разделението на два лагера и това, че тя не е могла да се интегрира в нито един от тях, чувствала се е изолирана и ѝ е било тъжно за родители, приятели те и съучениците те й.

Ангелина е напусна къщата на Big Brother 4

Вчера съквартирантите се радваха като малки деца, когато попаднаха в най-хубавата къща на Big Brother досега.  Вече не само си имат легла, но те са като за кралски особи.  Жените бяха най-щастливи, запознавайки се с обстановката, когато стигнаха до банята и най-вече, душовете: „ Виж, виж душовете!”, крещеше Иванина, а другите скачаха около нея, като не виждали хлапета.

Ангелина е напусна къщата на Big Brother 4

Другият повод за вълнения беше разпределянето по легла.  Коцето, който цяла вечер се чувстваше като домакин и посрещаше бъдещите си съквартиранти, за малко да се уреди най-добре. Имаше преговори за това кой как ще спи и точно когато на него му се усмихна съдбата и изглеждаше, че той ще дели постеля с красавиците Наталия и Вили, Big Brother  го извика в изповедалнята и му наложи наказание. Да напусне супер луксозната къща и се засели в порутения самолет.
Тази вечер ще видим реакциите на всички новодомци, както и какво е наказанието на Константин за неизпълената мисия. Кои съквартиранти останаха извън лукса на къщата и как се чувстват те изоставени, също в епизода на Big Brother 4,  тази вечер, точно в 20:30 по Нова Телевизия.

Ангелина е напусна къщата на Big Brother 4

Играта тепърва започва и в най-скоро време всички съквартиранти ще опитат вкуса на лукса, в най-модерната и  бленувана къща на  Big Brother.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малката сестра , Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала