Лица За звездите

Анелия няма мъж до себе си и е отдадена на кариерата си

Добави коментар

Анелия няма мъж до себе си и е отдадена на кариерата си. Това признание направи през уикенда Анелия в студиото на предаването „В джаза събота вечер” по бТВ.
Анелия няма мъж до себе си Анелия няма мъж до себе си и е отдадена на кариерата си. Това признание направи през уикенда Анелия в студиото на предаването „В джаза събота вечер” по бТВ. Въпреки опитите на водещата Вили Сечкова да научи повече за мъжът до фолк звездата, тя каза че е сама, но мечтае за мъж, който да е нейна упора.

Начинът ми на живот е динамичен, дори стресиран понякога. Когато си през ден-два на участия е трудно да обърнеш достатъчно внимание на половинката си. Затова човека до мен трябва да удържи на моето темпо”, обясни гласовитата певица. Относно критериите си, Анелия сподели:
„Той трябва да е „по“ във всяко едно отношение... Искам да ми е опора, искам истински мъж.! Когато срещна такъв човек със сигурност ще му се отдам. Сега съм се посветила на кариерата, а такъв човек би изисквал прекалено много свободно време. Искам да се развивам, а след време бих се ”жертвала”, категорична е изпълнителката, чийто нов хит се казва „Така ме кефиш”

Анелия няма мъж до себе си

По повод визуалните си промени, които напоследък изненадоха феновете й, певицата се чувства порастнала да бъде по-различна.
„Когато станах популярна бях на 19 години. Тогава бях момиченцето с дънките, белия потник и кецовете. Сега вече съм на 28 и е нормално да се променям, да бъда различна. Внимателно преценявам това, което искам и ми отива. Но истината е, че Анелия трябва да излезе на сцената и да пее
Относно дали Коко е голямата ѝ любов, звездата искрено казва: „Ако не беше нямаше да градя семейство в най-големия връх на кариерата си. Раздялата ни я приемам философски, защото ние продължаваме да бъдем едни прекрасни родители”, заключи тя.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В джаза събота вечер

Ивайла Бакалова пази в тайна мъжа до себе си

Крум пее балада в „В джаза събота вечер”

Жени Калканджиева „В джаза събота вечер“

Тома и Албена новата звездна двойка!

Цветелина Янева, Лора Караджова и Гудслав във „В джаза събота вечер” по bTV на 8 януари