Актуално Други

Андриян Асенов спечели финала на „България търси талант“

Добави коментар

Големият победител на „България търси талант“ е Андриян Асенов, който грабна ценния трофей и наградата от 50 000 лева.

Големият победител на „България търси талант“ е Андриян Асенов, който грабна ценния трофей и наградата от 50 000 лева. Имитаторът спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба, умелата имитация на Бойко Борисов, Тодор Колев и Любен Дилов-син в „студиото“ на „Късното шоу на Андриян Асенов“. Актьорът благодари на своята майка, която го подкрепя във всяко негово начинание 31 години, както и на човека, отговорен за самочувствието му на сцената – неговият преподавател и режисьор в театър – лаборатория „Алма Алтер“ – Николай Георгиев.

 

И заяви „Аз съм актьор от ново поколение“! „Емоцията е неописуема. Няма как да се опише това. Просто е едно вълнение, което никога няма да се забрави и ще остане завинаги в мен и във всички, които са гласували за мен. ... Аз се чувствам като победител, хората казват, че заслужавм да съм победител, но всъщност всички, които бяхме на финала сме победители!“, коментира той в „Тази сутрин“.


Негови подгластници станаха човекът –калкулатор Георги Георгиев, който беше класиран на второ място от зрителския вот. Той пропусна световно първенство в Истамбул, което пресъздаде на сцената на „България търси талант“, обединявайки двете най-сложни дисциплини в аритметиката. На трето място публиката постави децата-танцьори от Dance Station, които демонстрираха, че комбинацията от качества, дисциплина и страст са заразни.

 

Добави описание


Валериа Войкова сбъдна мечтата си да стане част от финала на любимото си шоу, Петър Байков впечатли всички с приказните си гласове, а вълшебната песен на флейтистката София Иванова спечели искрените овации на журито и публиката. Златният бутон на Любен Дилов-син  Симона и Бояна завършиха изпълнението си в пика на зрителския интерес, който достигна до 1 611 200 хиляди зрители, а Рефат Абдуллаев от Украйна направи запомнящо се шоу на сцената на „България търси талант“ , въпреки сериозна травма. Мажоретен състав „Мистерия” от Пазарджик отново остави без дъх цяла България, Адриана Хаджитенева показа колко добър професионалист можеш да станеш с подкрепата на семейството си, а хореографът Реми Тоин затвърди световната си класа с поредния впечатляващ танц. Свет Радославов, който заслужено получи златния бутон на Александър Кадиев и Даниел Петканов, отново наелектризира цялата зала с цигулката си и призна, че вече е победител, защото за първи път от 21 години ще празнува Коледа в родината си.

 

Добави описание


В спектакъла се включиха победителите от пети сезон на „България търси талант“ – „Виво Монтана“, които дадоха ударен старт на предаването. За финал, Графа поздрави зрителите с парчето „Страничен наблюдател“, а „златните момичета“ добавиха още един щрих талант от световна класа.
След големия финал радио N-JOY ще даде възможност на един от талантите да направи своя рубрика в ефира на една от най-големите музикални радиовериги в страната. 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя