Актуално В програмата

Андрей Баташов напусна Dancing Stars

1 коментар

Ники Кънчев и Андрей от “Сблъсък” ще защитават танцовата чест на ЦСКА и Левски в Dancing Stars

Андрей Баташов е поредната звезда, която напусна Dancing Stars. Това стана след актьорска битка за оцеляване. Двойките, които се оказаха на елиминации, бяха Аня Пенчева и Рангел Спиров, Георги Мамалев и Елена Добрикова и Андрей Баташов и Ана Дончева. Въпреки че повечето критики на журито отнесоха Мамалев и Пенчева, зрителите бяха безкомпромисни и решиха, че Андрей трябва да напусне дансинга.

Андрей Баташов напусна Dancing Stars

Преди това с истинска радост и бурни овации беше посрещната новината, че Гибона за първи път ще пропусне дуела на звездите. Първите звезди, спасили се от елиминации, бяха най-добрите в танците досега – Нети, Вили Марковска и Орлин.

В края на шоуто водещият на “Тази сутрин” Николай Бареков си партнира с Елена Йончева в аржентинско танго. Критиките на журито бяха остри, но в крайна сметка всички оцениха усилията на Бареков, които той положи в продължение само на няколко часа, заради твърде наситената си работна програма.

Николай Бареков - Dancing Stars

Следващата седмица зрителите на bTV ще станат свидетели на истински футболни страсти в шоуто. Ники Кънчев ще предизвика Андрей от “Сблъсък” в дуел на феновете на ЦСКА и Левски. Неговото изпълнение зрителите ще могат да видят в понеделник, а “танцът на Левски” ще бъде изпълнен от Андрей в четвъртък.

В понеделник, 27 октомври от 20.00 часа, за първи път отпадналите от шоуто звезди ще представят групов танц, като всичките двойки ще излязат на дансинга с чисто нова хореография.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Албена Денкова е победителят в Dancing Stars 2014

Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова са финалистите в Dancing Stars 2014

Нели, Албена, Антон, Михаела и Дарин ще се борят за купата на Dancing Stars

Прецедент: Илиана Раева вдигна 11 точки на Дарин Ангелов в Dancing Stars

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars