Актуално В програмата

Андрей Арнаудов ще бъде гост-звезда в новият епизод на “Бригада Нов дом”

Добави коментар

В стартовия епизод на “Бригада Нов Дом” тази вечер от 21 ч. по bTV. Андрей Арнаудов застава рамо до рамо с майсторите и Мария Силвестър

Teлевизионният продуцент и водещ – Андрей Арнаудов, ще блесне тази вечер в ролята на майстор и гост-звезда в стартовия епизод на “Бригада Нов дом” от 21:00 ч. по bTV. Развълнуван от тъжната история на малкия Айвън (10 г.) и баба Лили (71 г.) той безрезервно ще се впусне заедно с Мария Силвестър и Влади Караджов в ремонтното приключение, за да стане част от “Бригада Нов дом” и дори неусетно ще се опита да я “оглави”. Андрей не крие, че не е особено сръчен и на моменти едва се сдържа да не раздава команди наляво-надясно, но пък се оказва, че може да носи и то доста. Зрителите ще се изненадат колко много мебели ще изнесе и разнесе нагоре и надолу по етажите на блока водещият, а дали ще се справи и с бормашината – ще стане ясно тази вечер.

В епизода зрителите ще се срещнат с баба Лили – изключително силна и отговорна жена, която се грижи съвсем сама за племенника си Айвън. Тя е негов официален попечител, а той е внук на нейния природéн брат, загинал преди години. Детето е родено в семейство на наркозависими, които не се грижат за него. Когато преди години социалните служби искат да го приберат, тя се застъпва за него и му става настойник. Съдбата е жестока към баба Лили на младини и я оставя без възможност да има собствени деца и семейство, за които винаги е мечтала. Сега Айвън сякаш е нейният така жадуван син и тя, разбира се, дава всичко за него. Двамата живеят само с пенсията на бабата в една обща стая на почти порутен апартамент. Мечтата им е Айвън да има свое отделно кътче, а самият той пожелава за баба си – отделна стая и кухня, в която тя да приготвя любимите му палачинки.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
“”Бригада Нов Дом” заразява с добро и вяра, че всичко, което ни се случва може да има добър изход”, каза в предаването “Тази сутрин” чаровната Мария Силвестър.

Андрей Аранудов пък сподели пред Антон Хекимян, колко щастлив се е почувствал и какво удовлетворение е изпитал, включвайки се по този начин в каузата на предаването. Двамата разказаха, че новите епизоди ще са с продължителност час и половина, а освен пълна палитра от емоции, зрителите ще получат и идеи как да претворят някои стари и непотребни вещи - в нови.

Тази вечер, точно в 21:00 ч. “Бригада Нов дом” ще отвари „вратата на възможностите“ в пролетния ефир на bTV и ще сбъдне мечтата за нов дом на героите в днешния епизод.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Една изключителна незряща жена и слънчевото й дете в “Бригада Нов Дом”

Филип Аврамов се радва нa аплодисменти в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

Георги Тошев троши стари мебели в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

​Pavell & Venci Venc’ в новия епизод на “Бригада Нов Дом”

Певицата Мария Илиева лепи тапети в "Бригада Нов Дом"