Лица Партита

Андреа празнува 3 март с Нели Петкова и Борис Солтарйиски

Добави коментар

В навечерието на националния празник - 3 март, беквокалистите на „Ку-ку бенд” – Нели Петкова и Борис Солтайриски изпълниха от сцената на Night Flight най-популярните родолюбиви песни.
Нели Петкова и Борис Солтарйиски


В навечерието на националния празник  - 3 март, беквокалистите на „Ку-ку бенд” – Нели Петкова и Борис Солтайриски изпълниха  от сцената на Night Flight  най-популярните родолюбиви песни.Гостите пък се оказаха изпълнени с не по-малко възрожденски дух и заедно с тях пяха „Кой уши байряка”. Шоуто на Нели и Борис продължи с хитовете на „Ку-ку бенд” и Слави Трифонов. Най-активна и гореща тяхна почитателка се оказа Андреа, която празнуваше в приятелска компания. По време на кратката пауза, която си дадоха Нели и Борис, тя се качи на сцената.

Андреа


За гостите на препълнения  Night Flight изненадата се оказа изключително приятна и заедно с блондинката „скъсаха етикета” на задръжките. Сред бурно аплодиращите Андреа, която съвсем скоро ще се снима в новия филм на Димитър Митовски – „Мисия Москва”, бяха Денис Ризов и Иван Несторов – Амебата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър