Лица За звездите

Американският посланик Джеймс Уорлик иска роля в „Стъклен дом”

Добави коментар

В петък вечер американският посланик Негово Превъзходителство Джеймс Уорлик даде прием в резиденцията си за екипа на сериала "Стъклен дом”, тъй като е голям негов фен и държеше да се запознае със създателите му.
Превъзходителство Джеймс Уорлик, Юлиан Вергов, Елена ПетроваВ петък вечер американският посланик Негово Превъзходителство Джеймс Уорлик даде прием в резиденцията си за екипа на сериала "Стъклен дом”, тъй като е голям негов фен и държеше да се запознае със създателите му. "Обичам "Стъклен дом”. Най-доброто по телевизията. Всъщност се надявам да пробваме сериала и в Съединените щати, за да го гледат и американците. Има си всичко - има си драма и любов и приключения. Наистина ми харесва”, каза Уорлик за bTV Новините.  

На събитието присъстваха актьорският състав, ръководството на bTV, продуценти,  режисьори, сценаристи, оператори, както и представители  на културния, политическия, дипломатическия и спортен елит на България. Графа, Камелия Тодорова, D2, министри, посланиците на Италия и Япония, волейболистът Пламен Константинов, лекоатлетката Ивет Лалова, сноубордистката Саня Жекова бяха част от гостите.  Американският посланик изненада присъстващите като сподели, че би участвал в българския сериал. "Наистина се надявам да получа малка роля в "Стъклен дом”, ролята на американския посланик”, сподели Джеймс Уорлик за bTV Новините. "Посланикът определено ще получи роля. Много се радвам, че той самият изрази желание да участва. Изглежда ми артистичен и се надявам да се справи”, каза изпълнителният продуцент Димитър Митовски.  

За първи път на официално събитие,  актьорът Калин Врачански, в ролята на главния герой от сериала Камен Касабов, пристигна заедно със своята приятелка Силвия Петкова.


За първи път на официално събитие,  актьорът Калин Врачански, в ролята на главния герой от сериала Камен Касабов, пристигна заедно със своята приятелка Силвия Петкова. Тя също е млада актриса, която тази година завършва НА ТФИЗ и е състудентка с друг от актьорите в сериала – Бойко Кръстанов.   Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”