Лица За звездите

Америка призна Краля на попфолка Азис

Добави коментар

Азис даде специално интервю пред New York Times
От няколко дни пратеник на New York Times събира впечатления за живота и политическата ситуация в страната ни, подготвяйки специален материал за популярния международен ежедневник. Още преди пристигането си у нас журналистът Майкъл Кимелман пожелал среща с една от най-големите звези на България - Азис.

Азис и журналистът Майкъл Кимелман


Поканата за интервю дошла съвсем неочаквано за Краля от хора, които работят в Американското посолство. Културното аташе на САЩ за България Шери Кенесон-Хол лично се свързала с Азис и уговорила срещата. Вчера в специално наета конферентна зала в престижен столичен хотел изпълнителят на „Удряй ме” се изповяда пред New York Times. Интервюто е продължило малко повече от час в изключително приятелска атмосфера. Въпросите са били на различна тематика – музика, политика и разбира се, такива за имиджа на звездата.

„Интервюто беше направено невероятно професионално. Много е леко да говориш пред толкова мили и възпитани хора, показващи уважение”, не крие симпатиите към американците Азис.

Имало е и питане от страна на Кимелман дали Азис не се чувства натясно в родината си и не планира ли да покаже таланта си пред света. Засега Кралят не коментира открито този въпрос. Фактът, че ще бъде на страниците на най-четеното издание в света може би трябва да подскаже на певеца, че наистина е време да помисли за международна кариера. Азис редом до Лейди Гага, Рияна и Бионес? Защо не? Може би българската публика трябва по някакъв начин да го окуражи, за да започне и света да говори за България. А дотогава нека говорят само читателите на New York Times – повече от 2 млн. души всеки ден.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV