Сериали Романтични Сериали Драми

Амазонките | Las Amazonas

Добави коментар

Мексиканският сериал "Амазонките" разказва историята на три сестри, които се борят за това, което им принадлежи, и за да намерят истинската любов.

В миналото влиятелният бизнесмен и баща на три дъщери Викториано Сантос попада в мрежа от лъжи и интриги, които му пречат да бъде с любовта на живота му, Инес Хуерта. Станала жертва на насилие, тя е принудена да се махне, за да се завърне по-късно и да заживее в сянка като домашна помощничка на новата съпруга на Викториано и трите им дъщери. Любовта помежду им е още жива, но на пътя ѝ стоят много тайни и недоразумения. Израснали обградени с любов и внимание, Диана, Касандра и Констанса се превръщат в силни и неустоими млади жени.

Диана, най-голямата, е гордостта на баща си, Касандра е разумна и независима, решена да си проправи път сама в живота; Най-малката Констанса е бунтарска по душа и е нетърпелива да заживее свободно. Съдбата обаче ги предизвиква да се борят за любовта си и да преодоляват непрекъснатите препятствия, които издига на пътя им. Готови ли са на всичко трите амазонки, за да защитят онова, което им принадлежи и обичат?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Амазонките

"Амазонките", епизод 43 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 42 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 41 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 40 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 39 какво ще се случи?