Актуално Какво ще се случи...

"Амазонките", епизод 2 какво ще се случи?

Добави коментар

Лорето Гусман е освободен от затвора. Диана Сантос научава, че Алехандро има две дъщери, и го отхвърля, защото смята, че е женен. Вижте още какво ще се случи в епизод 2 на мексиканския сериал "Амазонките", който може да гледате от 20.00 ч. на 23 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Лорето Гусман е освободен от затвора, след което се сблъсква с Инес и тя го предупреждава да стои далеч от нея и сина ѝ Емилиано.

Диана Сантос получава цветя, донесени от кобила. Семейството вярва, че са от гаджето ѝ Елиас. Когатп Диана се среща с Алехандро се срещат и той ѝ разкрива, че е ветеринар, и признава, че цветята са от него.

Алехандро Сан Роман научава от един вестник, че Лорето е освободена от затвора, а Инес съобщава новината на Викториано и изисква от него да ѝ каже кой е убил Висенте - той или Лорето.

Диана с изненада научава, че Алехандро има две дъщери. По-късно тя отказва да приема обажданията му, защото смята, че той е женен.

Елиас казва на Викториано, че "Лус де Луна" е загубил, защото е имал инфекция, той го моли да не казва нищо на Диана и след това изисква да я помоли да се омъжи за него.

Гледайте мексиканския сериал „Амазонките“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Амазонките

"Амазонките", епизод 22 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 21 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 20 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 19 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 18 какво ще се случи?