Актуално Какво ще се случи...

"Амазонките", епизод 15 какво ще се случи?

Добави коментар

Касандра и Едуардо се целуват! Вижте какво ще се случи в епизод 15 на мексиканския сериал "Амазонките", който може да гледате от 20.00 ч. на 12 октомври 2021 по DIEMA FAMILY.

Викториано най-накрая се съгласява да позволи на Касандра да продължи да работи с Едуардо, но я предупреждава, че ако той се прави на умен, няма да прояви милост. Едуардо казва на Касандра да спре да си играе и двамата се целуват, след което тя бяга.

Инес разговаря с Констанса и ѝ казва да помисли много добре, преди да се забърка с Емилиано, тъй като това може да ѝ донесе неприятности с баща ѝ.

По време на срещата Викториано казва на Алехандро, че имат един месец, за да осъществят проекта му, иначе ще го уволни. Диана удря Алехандро и го пита какво ще каже, ако върне запалката на човека, който се е опитал да нападне баща ѝ.

Инес се съгласява с молбата на Лорето и отива в дома му, за да се види с него, където той я моли да се върне при него, за да създаде семейство с Емилиано. Алехандро разговаря с Лорето и го предупреждава, че няма да му позволи да навреди на Диана или на семейството ѝ.

Гледайте мексиканския сериал „Амазонките“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Амазонките

"Амазонките", епизод 22 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 21 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 20 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 19 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 18 какво ще се случи?