Актуално В програмата

„All Inclusive“ приключенията продължават

1 коментар

Летните приключения на приятелите от „All Inclusive“ продължават и тази седмица с много смях и неочаквани обрати.

Летните приключения на приятелите от „All Inclusive“ продължават и тази седмица с много смях и неочаквани обрати. В петък (6 март) от 21.00 ч. семейство Чобанови (Ненчо Балабанов и Елена Атанасова) и семейство Сиромашки (Любен Кънев и София Маринкова) скачат в люта водна битка. А Надя (Йоанна Начева) среща нови приятели, които ще ѝ покажат света на истинските приключения.

В първите два епизода на комедийния сериал невалидни резервации принудиха приятелите да се настанят временно в каравана до лъскав хотелски комплекс на южното ни Черноморие. Въпреки че условията в караваната не са 5-звезден лукс, постепенно ваканцията им се превръща в голямо забавление. Най-недоволна от създалата се ситуация е 17-годишната дъщеря на Христо и Марияна – Надя, защото е на море с родителите си, вместо с приятели. Най-страшното за нея идва, когато остава без телефон и без достъп до социалните мрежи. Спасението е мистериозният еколог Мартин (Алекс Иванов), който я запознава със своите приятели - група млади екоактивисти, които се борят за голяма кауза: опазването на нашето красиво Черноморие от застрояване.

 

И докато Надето за пръв път опознава връстници с истински важна кауза, при семействата избухва свирепа водна битка. Причината е състезание по аквамногобой в щура надпревара за спечелване на голямата награда на комплекса, която е доста изненадваща. Страстите толкова се нажежават, че ескалират в много комична война с преките им конкуренти - новобогаташите Хаджикосеви от Пловдив (Явор Борисов и Елени Декидис). И докато възрастните яростно се борят за победата, най-мъдри остават децата - Сашко (Силвестър Велячки) и дъщерята на пловдивското семейство - Вики (Александрия Чальовски). Вместо да се конфронтират в семейните войни, двамата стават приятели и се впускат във вълнуващи детски приключения.Вълненията не пропускат и безкомпромисната тъща Евдокия (Нели Монеджикова), която след толкова години самота, сякаш е готова отново да отвори сърцето си за любовта. След като става ясно, че единствено нейната резервация в хотела е валидна, тя решава да сподели стаята с изпадналия в житейско затруднение Герхард (Димитър Баненкин). Докъде ще стигнат взаимоотношенията ѝ с германеца от български произход и ще успее ли той да размекне строгостта на Евдокия с романтика и поезия – предстои да разберем в следващия епизод.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“