Лица За звездите

Алисия отпразнува рожден ден в тесен семеен кръг

Добави коментар

Алисия отпразнува тазгодишния си рожден ден в тесен семеен кръг. Тя си подари нов микрофон, който се отличава с това, че е конструиран специално и единствено за нейния глас.
Алисия отпразнува тазгодишния си рожден ден в тесен семеен кръг. За празника Алисия реши да си направи полезен и стойностен подарък. Тя си подари нов микрофон, който се отличава с това, че е конструиран специално и единствено за нейния глас.

Ползвах стария си микрофон цели 9 години, защото той има огромна сантиментална стойност за мен. Беше ми подарък от моите родители и от суеверие не го сменях всичките тези години, а и с него постигнах много успехи в кариерата си”, разказва Алисия. “Но вече дойде време и аз да се сдобия с нов и се радвам, че е специално за мен”, допълни изпълнителката на “Ще се возим ли”.

Любимият ѝ Валери я зарадва предварително с колие със сърце, тъй като в момента е на лагер на националния ни отбор по футбол и за съжаление не беше до нея в празничния ден. Най-хубавият подарък обаче Алисия получи от малкия си син, който първи я поздрави с думите: “Обичам те, мамо!” PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Алисия

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Алисия с премиера на песен и любовни гривни

Адвокатът на Божинов разкрива претенциите на Алисия към футболиста

Футболни съпруги купонясваха заедно с Камелия

Алисия, засне клип към последната си песен “Имаме ли връзка”

В програмата: