Актуално В програмата

Алисия е новият звезден репортер на „Нова телевизия”

Добави коментар

Алисия е новият звезден репортер на „Нова телевизия”
Алисия е новият звезден репортер на „Нова телевизия”Дни след като Алисия и Валери Божинови направиха най-голямото лично дарение във „ВИП брадър 3”, нежната половинка на звездното семейство започна подготовката си като новия звезден репортер на „Нова телевизия”.

Изявите ѝ ще гледаме от днес до петък, всяка вечер от 19:30 ч. Алисия толкова хареса работата си като репортер, че пожела да остане на постоянна работа в телевизията, да тича по събития и да прави материали по темите на деня.


Като млада майка и съпруга на футболист, певицата прие много лично темата, свързана с футболното хулиганство. Тя заявява, че иска всички деца да растат в спокойствие и мир, и съветва малчуганите да се занимават с по-„миролюбиви” спортове, какъвто е шахмата.

Иначе, по време на снимки Алисия искрено се забавляваше, хората я разпознаваха, тя даваше автографи и не се притесняваше да огласява собственото си мнение по всички въпроси.Темите тази седмица:

Понеделник

За проблемите със записванията в детските градини, свързани с новите критерии, по които се дава предимство на някои деца, разговор с Малина Едрева – председател на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет и председател на Комисията по култура и образование.
Алисия прави анкета и с деца от 63-о ОДЗ в София.

Вторник

Мнението си за футболното хулиганство изразяват шефовете на фенклубовете на ЦСКА - Димитър Ангелов-Дучето, и на „Левски” - Златин Тепсиев, както и пресаташето на Българския футболен съюз Павел Колев.  

Сряда

Представители на парламентарните групи на БСП (Георги Близнашки), СДС (Мартин Димитров) и ДПС (Ахмед Юсеин) коментират по темата „Гласуване с чужди карти”.

Четвъртък

За насилието в електронните игри за деца Алисия разговаря с психолога д-р Диана Бакалова, според която всичко зависи от семейството, и с Мартин Кадинов – председател на Българската федерация по компютърни конзолни спортове. Според него компютрите само помагат за интелектуалното развитие на подрастващите.

Петък

Как да влезем във форма за лятото и да преодолеем пролетната умора – съвети по темата ще даде доцент Донка Байкова, и инструкторът по таебо Мартин.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер , Алисия

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Алисия с премиера на песен и любовни гривни

Адвокатът на Божинов разкрива претенциите на Алисия към футболиста

В програмата: