Актуално Други

Алисия Викандер ще участва в минисериала на HBO - "Ирма Веп"

Добави коментар

Алисия Викандер си партнира с френския инди режисьор Оливие Асаяс за новия сериал на HBO.

Алисия Викандер в "Tomb Raider: Първа мисия"
Алисия Викандер в "Tomb Raider: Първа мисия"

Викандер, която спечели „Оскар“ за най-добра поддържаща актриса за „Момичето от Дания“, ще играе Мира, американска филмова звезда, разочарована от кариерата си и скорошна раздяла, която се премества във Франция, за да изиграе ролята на Ирма Веп в римейк на френската класика на немите филми “Les Vampires”. Развиващ се на фона на мрачен криминален трилър, Мира се бори да остане себе си докато границата между нея и персонажа ѝ стават все по-мътни.

"Ирма Веп" е вдъхновен от филма на френския режисьор Оливие Асаяс от 1996 със същото име. Оригиналният филм дебютира на фестивала в Кан и беше с участието на Маги Чунг в главната роля като измислена версия на себе си.

Текст от potv.bg
Алисия Викандер в "Мъжът от U.N.C.L.E."
Алисия Викандер в "Мъжът от U.N.C.L.E."

"Ирма Веп" е най-новата минисериал, в който ще участва Викандер. Тя също така разработва римейк на “Набери „М“ за убийство” на Алфред Хичкок

„Аз съм дългогодишен почитател на Оливие и неговата работа“, каза Викандер. "Много съм развълнувана да работим заедно и да бъдем част от разширената вселена на неговата невероятна култова класика - „Ирма Веп“. Има много брилянтни хора, които са се събирали и съм щастлив да си партнирам с HBO и A24 за този специален проект. "
„Изключително съм благодарен на Alicia, A24 и HBO, че ми предоставят невероятната възможност да изследвам и разширя „Ирма Веп“ в сериен формат“, добави Асаяс. „Това е комедия, която ще се опита да улови цайтгайста по същия начин, както оригиналната Ирма Веп, в много различен свят, много различна епоха, която в момента се чувства на светлинни години от тук.“
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: HBO GO , Алисия Викандер , Ирма Веп

Алисия Викандер е Ирма Веп в новия сериал на HBO

Акцентни заглавия в HBO GO за месец януари 2022

„Хари Потър 20-годишнината - Завръщане в „Хогуортс“ в HBO GO на 1 януари

Акцентни заглавия в HBO GO за месец декември

Оливия Колман и Дейвид Тюлис в сериала Градинари в HBO GO