Архив VIP Brother

Александра Сърчаджиева води VIP Brother 2012

Добави коментар

Александра Сърчаджиева ще води епизодите на формата, Ники Кънчев живите предавания на VIP Brother 2012

Александра Сърчаджиева ще води епизодите на формата, Ники Кънчев живите предавания на VIP Brother 2012


Александра Сърчаджиева води VIP Brother 2012

Big Brother за първи път ще има водещ, който ще представя епизодите на предаването. Това ще се случи в двойния сезон на VIP Brother и Big Brother All Stars. През годините форматът е имал различни варианти за водене на живите предавания, но никога не е имало водещ, който да представя епизодите. Това винаги се е правело от т.н. войс оувър (глас зад кадър), но тази година зрителите ще видят Алекс Сърчаджиева в тази роля. „Очакваме водещият да направи епизодите още по-интересни за зрителите“, споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на предаването. За лицето на Big Brother, Ники Кънчев остава добре познатата му роля на водещ на живите предавания, в които сме свикнали да виждаме номинациите и изгонването на Съквартирантите

Кариерата на Алекс пред камера е дори по-дълга от тази на Ники Кънчев. В първият си филм – „Мечтатели” на Иван Андонов, тя се снима, когато е едва на две години и девет месеца, в ролята на дъщерята на Димитър Благоев. Кариерата и като водеща започва в младежкото музикално предаване „Мело ТВ Мания, което тя води в продължение на пет години, за последно зрителите я видяха в ролята на водеща на предаването „Фермер търси жена“.

Сред театралните роли, с които Алекс се гордее, са тези в "Железният  светилник " на Асен Шопов и "Чайка" на Крикор Азарян. Изявите на Алекс  в киното до този момент също заслужават подобаващо внимание - участието ѝ във  "Версен Жеторикс ", където играе с с Кристоф Ламбер , както и българкият филм, който дава сериозен тласък на кариерата ѝ - "Шивачки"  на Людмил Тодоров. За него тя печели наградата на най-добра женска роля на редица филмови  фестивали. Последната и роля в телевизията беше в сериала „Женени с деца в България“.


VIP Brother 2012, 16 септември от 20:00 часа само по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3 , VIP BROTHER , Александра Сърчаджиева

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза