Актуално В програмата

Алекса спечели имунитет във втората битка на финалистите в “Игри на волята"

Добави коментар

Най-добрите седем воини в “Игри на волята: България” се впуснаха във втора битка на финалистите на Арената на приключенското риалити.

В този дуел най-ценните качества бяха спокойствието и балансът, които Алекса доказа, че притежава. Той спечели имунитет за съвета на финалистите, както и един допълнителен номинационен глас.

За втори път Ралица не успя да се справи с предизвикателствата на индивидуалната битка на финалистите. Нейната ръка започна да трепери, поради което тя изгуби баланс и първа изпусна своята кула. Загубата беше съдбоносна и автоматично я превърна в първия номиниран състезател, който ще се бори за оцеляването си в утрешната елиминационна битка.

Още с пристигането си в Резиденцията, жените се събраха, за да обсъдят общата си стратегия за номинации. Ралица реши да насочи вниманието на останалите финалисти към Филип, като сподели пред всички, че иска да се изправи именно срещу него на Арената. Тя прецени, че с този ход ще успее да избегне битка срещу един от близките си хора - Джаферович.

Същата вечер финалистите се събраха за втори път край огъня на племенния съвет. С напредването на състезанието, то стана непредвидимо за състезателите, които трябваше да номинират не един, а двама души. Гого и Филип се почувстваха застрашени и решиха да закупят по един допълнителен глас. Гласуването определи, че срещу Ралица ще се изправят Георги и Джаферович, въпреки опита на двете жени да не се борят една срещу друга.

Каква безмилостна елиминационна битка очаква тримата номинирани финалисти на Арената? Ралица, Георги или Джаферович - кой ще докаже качествата си по трасето и кой от тях ще напусне състезанието завинаги? Кой е първият сигурен полуфиналист в “Игри на волята: България" ще стане ясно утре в 21:00ч. само по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел