Актуално България търси талант

Алекс Раева и Мария Игнатова изненадаха журито на “България търси талант”

Добави коментар

Алекс Раева и Мария Игнатова изненадаха журито на “България търси талант”
Общо сто и четиридесет души ще мерят сили в следващия етап на шоуто

Алекс Раева и Мария Игнатова


Приключиха същинските кастинги в най-новото шоу на bTV “България търси талант”. В последния ден от снимките водещите на шоуто Мария Игнатова и Алекс Раева спретнаха изненада за журито, в което този път гостуваше и едно от най-популярните лица на bTV - Ани Салич. Тя даде своите оценки и коментари за изпълненията на част от кандидатите.

Ани Салич


Двете водещи се преобразиха до неузнаваемост и взривиха нищо неподозиращата публика с изпълнение на “Girl You Know It’s True” на популярния дует Мили Ванили. Изненадата бе подготвяна в пълна тайна в продължение на две седмици. За да успеят Алекс и Мария да пресъздадат оригиналната хореография на парчето, на помощ се притече и хореографката на Адреналинките на “Господари на ефира” Стаси. Като всяко изпълнение, разбира се, и това получи оценката на журито: „Твърдо „Да” - двете да продължат да водят и полуфиналите на „България търси талант”!”.


Сред другите изпълнения, които впечатлиха журито, бе въздушната акробатика на гъвкав артист от трупата на цирк „Балкански”.

рампа за BMX.


За представянето на 15-годишен тийнейджър от Варна пък, на сцената бе изградена рампа за BMX. Подобни съоръжения всъщност липсвали в морската ни столица и заради това младежът усвоил уменията си с колелото, предимно гледайки клипове в интернет. Любимка на публиката стана и 48-годишната Кина Вълчева, която развесели всички с авторска песен, посветена на... виното. Изпълнението толкова се хареса на всички, че буквално след втория куплет цялата зала запя с нея.

Общо 140 души са одобрени за следващия етап на шоуто. Той ще включва така наречените „театрални кастинги”, по време на които талантите ще бъдат редуцирани до 40.
Тези, които са изявяват в една област, ще се изправят в битки срещу конкурентите си. Така зрителите ще могат да видят истинско съперничество между групи от берйк танцьори или битки между певци. Това разкриха Магърдич Халваджиян и Любен Дилов-син по време на гостуването си в предаването на bTV “Тази сутрин”. Маги каза още, че нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е заклет фен на шоуто и следи с интерес всички новини около него. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя