Актуално Търси се...

Албена Денкова в „Търси се”, тази събота, 18 декември, от 11:00 часа, по bTV

Добави коментар

Албена Денкова за емоциите в очакване на първото им дете с Максим, в „Търси се” - тази събота, 18 декември, от 11:00 часа, по bTV
Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се”, тази събота, 18 декември, от 11:00 часа, по bTV. Бременната в седмия месец Албена ще разкаже как очакването на детето им с Максим я променя. За първи път зрителите ще разберат какви емоции вълнуват и бащата.

Албена Денкова в „Търси се„Двамата с Албена дълго отлагахме да станем родители заради многото ангажименти. Много се зарадвах когато разбрах, че ще имаме това дълго чакано бебе”, разказва за първи път в „Търси се” Максим.  Той ще разкрие и как е научил новината, че ще става баща. „Албена ми се обади по телефона и ми каза, че е ходила на гинеколог и той е казал, че има петно. Аз се изплаших „Какво петно?”  питам. И тя едва тогава ми каза, че не е петно, а зародиш”, спомня си Максим. „Мисля, че цялата ни обич, цялата ни нежност и любов ще се обърнат към това бебе”, емоционално ще сподели той. Самата Албена ще заяви, че Максим е изключително грижовен към нея, а щастливото събитие да стане майка очаква в края на януари или началото на февруари.

Водещите на предаването Меги и Нели за първи път ще покажат в ефир и майката на Албена Денкова – Силвия, която ще даде единствено си до този момент интервю именно за „Търси се”. Тя ще разкаже, че Албена е била изключително послушно дете, отговорно и дисциплинирано, което много рано е пораснало. Албена е изключително близка с майка си. Силвия е придружавала дъщеря си на всичките ѝ състезания още от дете и в „Търси се” ще се просълзи, спомняйки си най-щастливите и най-трудните моменти в кариерата на дъщеря си.

Албена Денкова в „Търси се


Емоционална ще бъде и срещата на Албена със сестра ѝ Ина. Тя ще признае, че Албена винаги е била за нея като втора майка и идол в живота. „Винаги съм искала да бъда като нея. Тя е била за мен пример, който съм следвала през целия си живот”, развълнувана ще сподели Ина. Въпреки голямата си разлика в годините двете сестри ще отглеждат децата си заедно - Ина има дъщеричка на няколко месеца.

В „Търси се” световната шампионка ще се срещне още с актрисата Цветана Манева и с децата от спортната ѝ школа по фигурно пързаляне.

Албена Денкова в „Търси се


Голямата изненада за Албена в студиото на предаването ще бъде близкият ѝ приятел Денис Ризов, който ще пристигне от Америка специално, за да се срещне с нея в „Търси се”.
Коя е Албена извън леда и колко забавна може да бъде, музикантът ще разкаже тази събота, 18 декември, от 11:00 часа по bTV. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“