Актуално Други

"Аламинут" отпразнува началото на четвъртия си ТВ сезон

Добави коментар

"Аламинут" отпразнува началото на четвъртия си ТВ сезон

Актьорите от "Аламинут" и техни приятели се събраха в четвъртък вечер на парти по повод новия, четвърти сезон на шоуто. Те го отпразнуваха с много смях и традиционните си готварски скечове.В епизодите от новия сезон актьорите са подготвили много нови сюжетни линии. С тях зрителите на bTV ще се пренесат от Древен Рим до открито море.

"Тази година сме започнали една линия на снимане на по-далечни локации, включително имаме скечове от "Форт Бояр" , но тях ще ги видите като му дойде времето", каза Робин Кафалиев, продуцент "Аламинут".

Петимата познати на всички актьори ще продължават да се вихрят в кухнята на предаването с готварски шапки. Те споделиха, че забавни и запомнящи се моменти по време на снимките не са липсвали.

"Примерно снимахме на едно плато, което беше до село Тюленово. Беше 42 градуса, а ние бяхме с кожени якета, дрехи, кожени шапки!", сподели Йордан Господинов-Дачко.

Съвсем скоро зрителите ще могат да гледат комедийното предаване и на мобилния си телефон.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аламинут

Новата комедийна поредица „АЛАМИНУТ 007” стартира на 16 януари по bTV

„Аламинут” се връща в България - тази събота, 9 октомври, от 21:00 часа по bTV

bTV COMEDY отново ще ни забавлява с повторенията на „Комиците”, „Господари на ефира”, „Пълна лудница” и „Аламинут” от 30 август

Аламинут

Стартира нова комедийна поредица по bTV - “Аламинут тръгва из Европа”