Актуално В програмата

Актрисата от "Скъпи наследници" Даяна Ханджиева сменя градския живот с „Фермата“

Добави коментар

Красивата звезда от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева изоставя удобствата на градския живот, за да се отдаде на непознати предизвикателства във „Фермата“.

Красивата звезда от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева изоставя удобствата на градския живот, за да се отдаде на непознати предизвикателства във „Фермата“. Въпреки че няма личен опит с живота на село, актрисата смело влиза в риалити приключението, което стартира на 5 септември по bTV. Темата на шести сезон на най-гледаното телевизионно шоу е „Пътят на една мечта“ - мотив, който ще вдъхнови зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

 

Добави описание


В следващите месеци Даяна ще работи в стопанството рамо до рамо с останалите участници и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева. „Влизам във „Фермата“, защото искам да мога повече, да знам повече и да имам увереността, че мога да се справя с всичко сама“, казва 26-годишната актриса. 


В момента Даяна е на кръстопът и търси себе си. Доскоро кариерата и личният ѝ живот вървели по вода, но неочаквано късметът ѝ изневерил - предложенията за нови роли секнали, а любовната ѝ връзка се разпаднала.

 

Добави описание

 

„Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко“, казва Ханджиева.


Освен като самокритична млада жена, по време на кастингите на риалити шоуто Даяна се представила като искрен човек и смел играч, готов да се хвърли във всяка битка.

 

Добави описание

 

„Не знам дали мога да спечеля „Фермата“, но искам да опитам. Харесвам много шоуто, защото то има висока стойност“, казва тя.


Гледайте „Фермата: Пътят на една мечта“, от 5 септември, по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“ 7

Костадин Шопов падна с 0 на 17 на Арената и напусна „Фермата“

Бизнесменът Любомир Иванов и строителят Георги Гергинов напуснаха „Фермата“

Ралица Йовкова напусна „Фермата“ след дуел с непобедимата Ваня Павлова

Лора Цолова напусна „Фермата“ след първи извънреден дуел

В програмата: