Актуално В програмата

Актрисата Даяна Ханджиева празнува рожден ден във „Фермата"

Добави коментар

Първата седмица от шестото издание на приключението „Фермата“ изправи 21 участници пред различни предизвикателства и емоции.

Първата седмица от шестото издание на приключението „Фермата“ изправи 21 участници пред различни предизвикателства и емоции. Авторитарното управление на фермера на седмицата Илиан Кустев и критиките му към ратаите Асен и Антония създадоха разделение в групата и междуличностни конфликти. Известният готвач реши да номинира за първи дуелист именно софийския адвокат, с мотива, че той не се вписва в атмосферата на стопанството.

 

Добави описание


В петък вечер градското юпи ще трябва да посочи опонента, срещу когото иска да се изправи в първия елиминационен дуел за сезона. Докато мъжете залагат кой ще бъде предпочетеният от Асен втори дуелист, йогата Илиян Стефанов безапелационно спечели битката за имунитет от дуел, доказвайки, че е в перфектна физическа форма. С дисциплина и пъргавина, той се отличи като най-издържлив сред мъжете и получи привилегията да пропусне първия мъжки дуел на Арената в събота вечер.

 

Добави описание

 

„Показах какво може да се постигне без храна и с вътрешна практика на медитация и спокойствие“, похвали се аскетът, чието представяне мотивира съперниците му да подобрят физиката си.

 

Добави описание


В четвъртък вечер фермерът на седмицата разнообрази тежкото трудово ежедневие на участниците, като избра всички да се върнат назад във времето с игрите на нашите предци. Опознавателната игра „Истината или се осмеляваш“ помогна на фермерите да се сближат, отговаряйки на въпроси за личния си живот. Дълбоко откровена изповед направи и най-известната участничка този сезон – актрисата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, която посрещна 27-ия си рожден ден в стопанството.

 

„Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече - че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че не съм стигнала доникъде“, призна Даяна, която влезе в шоуто след като се раздели с приятеля си.

 

Добави описание

 

В полунощ групата я изненада с ръчно изработени подаръци - бели плетени терлици и гривна, символизираща семейството. Актрисата не можа да сдържи сълзите си, докато четеше милите пожелания на останалите участници за здраве, късмет и любов.

 

Добави описание

 

В петък вечер своя рожден ден във „Фермата“ ще посрещне и адвокатката Милена Станджикова, която първа поведе бунта срещу управлението на Илиан Кустев. Как ще се разреши техният конфликт и кой ще бъде избран за втори дуелист на Арената, ще стане ясно в дейли епизода на шоуто тази вечер в 21.00 часа. 
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“ 7

Костадин Шопов падна с 0 на 17 на Арената и напусна „Фермата“

Бизнесменът Любомир Иванов и строителят Георги Гергинов напуснаха „Фермата“

Ралица Йовкова напусна „Фермата“ след дуел с непобедимата Ваня Павлова

Лора Цолова напусна „Фермата“ след първи извънреден дуел

В програмата: