Актуално Търси се...

Актьорът Иван Юруков в „Търси се…” – в неделя, 30 септември от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Звездата „Столичани в повече” – Иван Юруков, ще бъде специален гост в следващото издание на токшоуто „Търси се…“ тази неделя, 30 септември, от 11:00 часа по bTV.
Звездата   „Столичани в повече” – Иван Юруков, ще бъде специален гост в следващото издание на токшоуто „Търси се…“ тази неделя, 30 септември, от 11:00 часа по bTV.

Актьорът Иван Юруков гостува в „Търси се…”
Първата изненада за него ще бъде „голямата му любов“ във филма – актрисата Виолета Марковска. „Двамата си приличаме по това, че ревностно пазим личния си живот от медиите и на снимачната площадка предпочитаме единствено да работим, а не да обсъждаме лични неща “, казва Вили. Тя ще провокира своя екранен партньор да покаже пред зрителите таланта си на поет.

Актьорът ще се срещне и с любимия си преподавател от НАТФИЗ – проф. Илия Илиев. Той ще разкрие, че Иван е „изключително чувствително момче, но като актьор може да поеме големи роли и да им се отдаде на сцената.  Като „свой астрален близнак“ пък ще го определи режисьорката Аглика дьо Лайе. „ Иван умее да си поставя предизвикателства. Неизвестното изобщо не го плаши, дори напротив - примамва го.”

Актьорът Иван Юруков гостува в „Търси се…”
За първи път Иван ще разкрие подробности около своето семейство. Той ще разкаже за един любопитен момент, свързан с претърпяна от брат му катастрофа. „С брат ми сме изключително близки. В деня на катастрофата аз бях завършил иконата на Св. Петка и той дойде да я види. Ударът беше жесток, а той излезе невредим. Тя го е закриляла“, ще си спомни актьорът.
 
Предизвикателство да се ожени ще получи актьорът от своя колега и близък приятел Стоян Младенов.
Мисли ли Иван вече за задомяване и влюбвал ли се е до безпаметност, зрителите ще разберат в неделя от 11:00 часа в „Търси се…” по bTV.

Последната изненада за него ще бъде един от големите български актьори, когото той нарича „свой баща“ – актьорът от „Седем часа разлика” Юрий Ангелов. Той ще се включи на живо по телефона от морското селце Фазаново, където живее. „Още в мига, в който го видях, го почувствах много близък и сега той ми е като син“, ще признае  големият актьор.   Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“