Актуално Какво ще се случи...

Актьорът Христо Петков е покер-играч милионер в „Съни бийч“

Добави коментар

Известният български актьор Христо Петков влиза със специална роля в новия български сериал на bTV - „Съни бийч“.

Известният български актьор Христо Петков влиза със специална роля в новия български сериал на bTV - „Съни бийч“. Този петък, 13 март, от 20.00 часа Петков ще се превъплъти в образа на покер-играч милионер, който създава проблеми на Гомес /Бойко Кръстанов/ и Жорката /Даниел Пеев/.

 

Добави описание

 

Във фаталния петък 13-и март, в „Съни бийч“ ще се случат куп фатални събития. Рано сутринта в хотела пристига много странен клиент - безпардонен и директен, той казва право в очите на хората това, което мисли. Оказва се, че гостът – Алексиев /Христо Петков/, е бивша световна покер звезда, а Жорката му е голям фен. На Никола /Явор Бахаров/ му трябват спешно пари и иска да организира нелегален покер турнир, в който покер звездата да „обере“ най-богатите хора на Южното Черноморие. Има обаче един проблем - звездата Алексиев е алкохолик и на него не може да се разчита. Задачата да го опазят естествено е възложена на Жорката и Гомес.

 

Добави описание

 

Гомес обаче има много по-голям проблем. Бившата му съпруга Елена /Виттория Николова/ и синът му Марти /Фелимир Миланов/ пристигат в хотела, а те знаят, че той е фронт офис мениджър, а не пиколо. Гомес трябва да намери начин истината да не излезе наяве и целият персонал в хотела му помага. Ще се справи ли Гомес с нелеката задача да запази истината в тайна и да не разочарова Марти, и как Никола Тасев ще се намеси в историята, зрителите на bTV ще видят този петък в 20.00 часа.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съни бийч

Наталия Кобилкина подчинява мъжете във финалната седмица на „Съни бийч“

Престъпни босове решават съдбата на Лидия Инджова в „Съни бийч“

Екзотичната Манал Ел-Фейтури нажежава страстите в „Съни бийч“

Вторият сезон на „Съни бийч“ започва на 2 май по bTV

Анжела Недялкова и Наталия Кобилкина влизат във втория сезон на „Съни бийч“