Архив Dancing Stars

Аксиния ще танцува със 78-годишната си баба Йорданка в Dancing Stars

Добави коментар

Краси Радков и Виктор Калев ще танцуват заедно в Dancing Stars. Аксиния ще танцува с баба си.
Краси Радков и Виктор Калев ще танцуват заедно в шоуто

В събота вечер, след напускането на една от двойките, на сцената на Dancing Stars ще станат ясни полуфиналистите в танцовата надпревара. По време на грандиозния спектакъл миналата неделя звездите показаха стрaхотни хореографии на парчета на Майкъл Джексън. Въпреки това последни в класирането се оказаха Краси Радков и Елена Илиева, Аксиния и Стоян Стоянов. Дали обаче те ще се борят за оставане в шоуто, ще стане ясно в събота вечер, когато зрителите решават. 

В неделя вечер полуфиналистите във втория сезон на Dancing Stars ще танцуват бачата, меренге, мамбо и рокендрол. За поставената им задача - танц с роднини, звездите участници са подготвили много изненади за зрителите.

Аксиния


Пищната певица Аксиния е поканила 78-годишната си баба Йорданка на танц на парчето на Петя Буюклиева «Жена на всички времена».

Краси Радков


Всепризнатият комик Краси Радков ще танцува не с кого да е, а със своя колега Виктор Калев, с когото са част от семейството на «Шоуто на  Слави». Тъй като и Краси и съпругата му Станислава  са част от шоуто, по регламент е невъзможно да направят общ танц, а и все пак са конкуренти за титлата Крал или Кралица на бала.  Актьорите ще покажат своите танцови умения на «Баща ми е кондуктор» - парчето, което Виктор изпълнява в ролята на Рънърса в «Шоуто на Слави». Хореографията се подготвя специално от балет «Магаданс».

Мадлен Алгафари ще бъде подкрепена от съпруга си Нидал Алгафари. В танца си двамата ще пресъздадат живота в тяхното семейство през последните два месеца и Нидал ще се преобрази до неузнаваемост.

Бианка Панова също е поканила съпруга си - д-р Чавдар Нинов, на танц. Двамата ще представят Япония на сцената на Dancing Stars, демонстрирайки силата на самурая и търпението на гейшата.

Годжи и брат му ще тропнат кръшна ръченица, а Етиен Леви заедно с дъщеря си Емануела ще изпълни танц на парчето „Хава Нагила”.

Коментатори на представянето на звездите в неделя ще бъдат Юлияна Дончева, актьорът с най-запомнящ се глас - Джоко Росич, и прекусионистът с гореща кръв, кубинецът от „Ку ку бенд” – Рейди Бризуела. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Албена Денкова е победителят в Dancing Stars 2014

Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова са финалистите в Dancing Stars 2014

Нели, Албена, Антон, Михаела и Дарин ще се борят за купата на Dancing Stars

Прецедент: Илиана Раева вдигна 11 точки на Дарин Ангелов в Dancing Stars

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars