ТВ анонси ТВ анонси

Акцентни заглавия по CBS Reality за февруари 2022

Добави коментар

Проблемни кучета, безразсъдни шофьори и непредвидени бедствия по CBS Reality през февруари…

Кучето с (много) лошо поведение

От 14 февруари до 25 март, всеки делничен ден в 10:45 и 17.00 ч., с повторение всяка събота и неделя в 10:20 и 21.10 ч. от 20 февруари

Англичаните са нация, която обича кучетата, но какво се случва, когато обожаваният любимец започне да се държи (много) лошо? За щастие, притежателите на кучета има към кого да се обърнат. Специалистът по обучение на кучета Греъм Хол се заема да възстанови хармонията. С над 10-годишния си опит той си е създал име на човек, който успява да намери бързи, но дълготрайни решения на почти всеки поведенчески проблем на кучетата. Неговата мантра е проста: “Всяко куче, на всяка възраст, има всякакви проблеми.”

На косъм - Сезон 8

От 5 февруари до 6 март, всяка събота и неделя, двойни епизоди в 12.00 и 18.40 ч., с повторение всеки делничен ден в 9:30 и 14.55 ч. от 23 февруари

“На косъм” показва историите на обикновени хора, които са били изправени пред необикновени обстоятелства.

С достъп до различни източници, като видео и телефонни записи, направени от жертвите и свидетелите, драматични позвънявания на телефон 999 и свидетелства от жертвите, техните приятели и семейства, поредицата отразява онези частици от секундата, в които събития от ежедневието се превръщат във връхлитащи ненадейно бедствия и представя хората, оцелели при такива обстоятелства, за да разкажат случилото се.

Магистрален патрул - Сезони 9 – 12 и 15 - 19

Продължава всеки делничен ден в 15:20 и 22:00 ч., с повторение всяка събота и неделя в 17:00 и 23:40 ч. от 5 февруари

Сезон девет на „Магистрален патрул“ представя истории, в които разликата между живота и смъртта е била въпрос на секунди и в които шофьорите изглежда са загубили здравия си разсъдък.

Редица нови полицейски служители са се присъединили към екипа, който под зоркото око на зрителите патрулира, за да се бори с непрестанните изненади по магистралите на Оукланд.

Наред с новаците зрлителите ще видят и много от любимите си персонажи от предишните сезони, сблъскващи се с ежедневните драми, чиято сцена е асфалтовата повърхност на най-натоварените пътни артерии.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър