Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 7

Добави коментар

Рагав сключва сделка с Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 7 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави се събужда и не знае къде се намира. Рагав иска да я изгони от дома си. Фархад отива в стаята, но тя не е там. Междувременно Рагав изпълнява пуджа с бизнес партньор. Палави се опитва да излезе от къщата, но вижда снимка на Рагав. Свещеникът казва на Рагав да постави венеца в картината на Парвати, тъй като той не е женен и няма съпруга. Рагав се кани да постави венеца, но Палави го спира. Тя му казва, че й е писнало от него и вече не се страхува. Тя добавя, че той е преминал границата, като я е отвлякъл миналата нощ. След това изброява всички лоши неща, които ѝ е причинил. Рагав я моли да млъкне. Тя го пита дали се страхува, че неговият бизнес партньор ще научи кой е той в действителност. Тя му казва, че той може да има много пари, но е сам. Рагав не ѝ казва нищо. Съдружникът му казва, че не може повече да прави бизнес с него. Рагав е бесен.

Палави се прибира вкъщи и казва, че е уредила всичко с полицията и моли семейството да се съсредоточи върху подготовката на сватбата на Манси. По-късно на Палави се обажда Кришна, който я моли да дойде веднага в магазина, тъй като има спешен случай. Палави стига до магазина и е шокирана да види толкова много клиенти. Всички те са видели интервюто ѝ. Тя е развълнувана, но когато отваря магазина си, той е пълен с модерни дрехи. Клиентите се ядосват и казват, че е излъгала по телевизията.

Палави се обажда на Рагав. Тя чува, че в магазина ѝ звъни телефон. Рагав идва и взема телефона си. Той казва на Палави, че магазинът е негов и че иска да продава модерни дрехи. Палави му казва, че той обижда нея и семейството ѝ. Рагав я обижда и си тръгва. Вижда една просякиня и ѝ дава храна и пари. Палави казва на жената да не взема нищо от него. Тя казва на Рагав, че никой не иска парите му, защото те са от мръсни сделки. Добавя, че тя също може да направи сцена и ако направи такава в луксозния му шоурум, той ще загуби повече от нея. Предупреждава го да не я провокира повече, защото в противен случай ще трябва да си понесе последствията.

Рагав обсъжда служебни си въпроси с Фахад и още един мъж. Фахад го пита защо е върнал саритата на Палави. Рагав му казва, че тя се отличава от всички жени, които е срещал, заради своята отдаденост. Фахад казва, че смята, че Рагав я харесва. Той му казва да спре да се шегува.

По-късно Палави отива в луксозния шоурум в дома на Рагав и му казва, че ще изложи там своите сарита, за да компенсира загубите, които той ѝ е причинил. Рагав не казва нищо, но се ядосва. Палави казва, че започва да се наслаждава на тяхната кавга. Палави получава двадесет и една нови поръчки.

Палави отива в магазина си и е шокирана да открие, че някои маха табелката с името. Те ѝ казват, че са получили жалба срещу нея, че продава модерни материали като традиционни ръчни сарита. Подали са петиция в общината и председателят ще отнеме лиценза на магазина. Палави им казва, че лицензът на магазина ѝ все още не е отменен и тя има право на табелата с името. Всички си тръгват. Палави е тъжна и знае, че това се е случило заради Рагав.

Палави разговаря с Кити и Кришна. Кришна ѝ предлага да се срещне с председателя, преди хората да изпратят петицията. Керти ѝ казва да каже на свекърва си истината за магазина. Палави ѝ казва, че не може да го направи и че трябва да се справи сама. Палави се прибира вкъщи и открива, че свекърът ѝ не е там. Шарда ѝ казва, че е отишъл да покани своя приятел, председателя на общината на сватбата на Манси. Тя веднага се втурва към дома му и открива, че Виджай е унизен. Той се ядосва на Палави за това, че го е излъгала, и се разболява. Това е само сън.

Председателят на общината казва на Палави, че няма да каже нищо на свекъра ѝ, тъй като много го уважава и са стари приятели. Той казва, че има голям натиск по отношение на лиценза и в този момент не може да ѝ помогне. Единственият човек, който може да ѝ помогне е г-н Рагав Рао, ако той оттегли жалбата си, тогава няма да има разследване срещу нея.

Палави отива при Рагав и се договаря с него. Тя ще излез на печалба този месец, а в замяна той няма да я тормози да напуска града, но тя никога няма да се появи пред погледа му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32