Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

Добави коментар

Палави е простреляна. Вижте какво ще се случи в епизод 64 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав смята, че Палави е заговорничила с Лаксми срещу него. Палави го вижда да пие и му казва, че напоследък много пие. Рагав я моли да си трае и да запази праведността си за себе си. Той ѝ казва, че я е видял с Лаксми и знае, че тя ѝ е разказала всичко. Палави казва, че ако е искала да го издаде, е щяла да го направи, когато е имала диамантите. Рагав казва на Палави, че всичко в тази къща е купено с неговите пари, така че тя трябва да остави всичко и да си тръгне. Палави казва, че ако нещо излезе извън къщата, това ще е неговото его и грешни постъпки. Tя казва, че няма да напусне нито къщата, нито него, тъй като и двете й принадлежат.

Фархад споделя проблемите си с Амрута. Тя го пита дали ще спре, ако тя го помоли да спре. Тя го пита какъв е статутът на връзката им. Той казва, че не знае. На сутринта Фархад моли Рагав да дойде в офиса, тъй като има да обсъжда нещо важно. Фархад казва, че трябва да вземат диамантите още през този ден. Рагав казва, че никога няма да се откаже от дадените си думи. Той ще вземе диамантите.

Палави тръгва за работа. Съни ѝ препречва пътя. Той казва, че я съжалява. Тя го нарича куче. Съни крещи за сравнение. Тя казва, че не бива да го сравнява с кучетата, тъй като те са лоялни. Той вдига ръка, за да я удари. Тя му казва, че той живее в нейната къща и ако съпругът ѝ разбере, че се е опитал да я удари, ще го убие.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

Вижте какво ще се случи в епизод 63 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав влиза в кабинета си, маскиран като митничар, и казва на Фархад, че той самият ще вземе диамантите. Фархад казва, че това е много опасно. Рагав казва, че не може да рискува живота на някой друг. Съни го подслушва и уведомява Лаксми. Съни казва на Кеерти, че смята, че ако Палави разбере, че Рагав смята да направи нещо незаконно, тя ще го издаде.

Рагав изкарва розовите диаманти от митницата и съобщава на Фархад, че изключва телефона си, докато стигне до дома си. Един служител съобщава на Лаксми, че Рагав се е сдобил с диамантите, а тя казва, че ще го хванат.

Сулочна и Амрута разговарят за Фархад. Милинд подслушва разговора им и отива в дома на Рагав и предупреждава Фархад да стои далеч от Амрута. Телефонът на Фархад се чупи.

Текст от potv.bg

Палави получава обаждане от полицай, който ѝ казва, че Лаксми чака Рагав на контролния пункт, за да го хване, тъй като е взел диамантите от митницата. Той ѝ казва да спаси Рагав. Палави спира Рагав няколко мили преди контролния пункт и казва на Рагав, че Лаксми го чака, за да го арестува. Те чуват полицейската сирена. Рагав и Палави стигат до един връх и не могат да бягат. Лаксми стреля по Рагав. Палави застава пред него и бива простреляна. Рагав хвърля пясък в очите на Лаксми и отвежда Палави. Той се обажда на Фархад и му казва да отвори задната врата на къщата. Той му казва, че не може да заведе Палави в болницата, защото Лаксми ще изпрати там полиция да арестува него и Палави, тъй като тя му е помогнала да избяга.

Съни преглежда телефона си в очакване на новини за ареста на Рагав. Той чува звук от гуми и отива пред прозореца, за да провери, но не вижда никого там. Рагав вкарва Палави в къщата през задния вход, слага я на леглото и ѝ казва, че трябва да се оправи заради него. Фархад довежда лекаря, който му казва, че трябва да извади куршума, тъй като е близо до сърцето ѝ и положението е критично. Рагав му казва да направи всичко за да спаси Палави.

Текст от potv.bg

Фархад чува звънеца. Рагав го моли да провери кой. Лаксми нахлува в къщата на Рагав. Кеерти я пита защо е там. Съни ѝ казва, че е трябвало да арестува Рагав, а тя му казва, че Рагав е избягал от местопрестъплението и тя е дошла за да го намери. Фархад казва на Рагав, че Лаксми е отвън. Рагав му казва да му донесе дрехи. Рагав излиза навън и пита Лаксми защо го търси. Лаксми казва, че е там, за да вземе розовите диаманти, които той е внесъл контрабандно. Той я пита дали има някакви доказателства, тя казва, че е ранила съпруга и моли служителите си да претърсят къщата. Рагав я пита дали има заповед за обиск, когато тя казва, че не, той я моли да напусне къщата му и да дойде, когато има заповед.

Рагав пита лекаря за здравословното състояние на Палави. Лекарят му казва, че е извадил куршума, но ако тя не се събуди през следващите 24 часа, ще изпадне в кома. Той моли Фархад да остане с нея. Рагав отива да вземе Шарда. Тя се съгласява да дойде с него, а Виджай се опитва да я спре. Съни намира стаята с Палави. Рагав го пита какво прави там. Съни казва, че Лаксми е била права. Рагав го бие и казва на Фархад да го вкара в някоя стая и да го заключи. След това се извинява на Шарда и я моли да бди над Палави. Той се чуди защо тя е наказана за неговите прегрешения. Шарда му казва, че понякога близките ни плащат за греховете ни. Рагав казва, че ще направи всичко, за да си върне Палави. Шарда му казва, че ще отиде да се моли в храма.

Фархад отвежда Съни в офиса на Рагав. Съни му казва, че той е слуга и не може да му казва какво да прави. Фархад насочва пистолета към него и изстрелва куршум. Казва, че знае, че той е информаторът на Лаксми и няма да го пощади, ако нещо се случи с Палави или Рагав. След това заключва Съни. Среща Рагав в коридора. Рагав го моли да прати розовите диаманти чрез някого в полицейския участък. Той казва, че ще понесе всяка загуба, но иска да си върне Палави и да стане мъжът, който тя иска да бъде.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78