Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 63 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Семейство Рао вечеря. Рагав казва на майка си, че неговата работна етика е твърде трудна за останалите, не се задоволява с времето за работа на нормалния човек, обича да работи извънредно, за да изкарва повече пари. Джая моли Палави също да хапне. Палави носи отделно ядене за себе си. Рагав ѝ казва да спре да се държи драматично. Палави казва, че не тя е тази, която създава проблеми. Журналисти нахлуват и питат Рагав защо се отнася зле с жена си. Рагав изглежда объркан. Палави ги пита как смеят да нахлуват в дома ѝ, нямат ли някаква етика. Палави казва, че храната ѝ е различна, защото пости. Журналистите ѝ се извиняват, казват ѝ, че някой се е обадил от дома ѝ, и след това напускат къщата.

Кирти казва на Съни, че е впечатлена от Палави за това как се е справила с журналистите. Тя сяда на леглото си и пита Съни за какво си мисли. Той казва, че има красива съпруга и се приближава до нея. Палави нахлува. Съни ѝ крещи. Палави е бясна на Съни и му казва да спре да играе евтини трикове. Тя му казва, че той е под покрива на съпруга ѝ и следващия път, когато направи някоя глупост, тя ще го изгони. Съни си мисли, че Палави не е трябвало да наранява егото му.

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

Вижте какво ще се случи в епизод 63 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави казва на Джая, че си е намерила работа в бутик. Тя добавя, че сега ще изкарва пари за себе си и ще покаже на Рагав, че може да живее с ограничени средства. Рагав казва на Палави, че не може да отиде да работи. Тя казва, че не иска позволение. Рагав ѝ казва, че тя си мисли, че работата му не изисква упорит труд. Тя казва, че ще работи, а Рагав казва, че няма да ѝ позволи. Рагав се обажда на Фархад и му казва да намери информация за мястото, на което Палави ще работи. Съни идва и се опитва да го насъска срещу Палави, но Рагав му се ядосва и му казва, че няма да има нищо против, ако сестра му стане вдовица.

Рагав влиза в стаята си пиян и казва на Палави, че се е обадил на новото ѝ работно място и се е представил. Тя е смаяна. Той вижда лицето ѝ и след това ѝ казва, че има номера, но не се е обадил, защото любовта му към нея винаги е на първо място. Палави се приближава към него. Той я спира и казва, че само той ще говори. Той казва, че съжалява, че я обича, тъй като тя го е направила слаб. Когато той пада, тя се придвижва към него, но той казва, че не иска да бъде докосван от нея. Фархад събужда Рагав. Той пита къде е Палави. Джая казва, че Палави току-що е излязла. Той изтичва навън, но Палави се качва в такси.

Палави пристига на новата си работа. Работодателят ѝ показва инвентара. Палави казва, че има опит. Една клиентка иска 20 % отстъпка, но Палави се справя с нея и я убеждава да купи сарито с 10 % отстъпка. Тя прави първите си продажби. Връща се вкъщи и вижда Рагав да пие, приближава се до него и го спира. Тя го прегръща и двамата споделят един момент. Когато Рагав става от стола си, тя спира да си мечтае. Той пада на леглото и тя се чуди защо той прави нещата толкова трудни и защо не разбира какво се опитва да му покаже.

На сутринта на масата за закуска Палави поднася на Джая упма. Тя я моли да я сервира на Рагав и той става от масата. На друго място Лаксми моли полицайте да внимават за Рагав, тъй като смята, че той ще направи крачка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78