Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 62

Добави коментар

Рагав е бесен на Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 62 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Съни разкрива на Палави, че Абхишек е работил за Рагав и е пренасял контрабандно диаманти. Палави му казва, че Рагав е бил контрабандист на диаманти, но тя го е накарала да обещае, че ще спре. Съни казва, че Рагав я е измамил. Дава ѝ диамантите и ѝ казва да ги даде на Рагав, за да види реакцията му. Палави вижда Фархад да бърза към офиса на Рагав. Тя го следва и вижда Рагав и Фархад в напрегнат разговор. (PoTV.bg)

Рагав влиза в стаята си и вижда диамантите на леглото. Палави се скрива. Рагав проверява диамантите и след това оглежда стаята. Той се обажда на Фархад и му казва, че диамантите са намерени. Палави се появява. Рагав я поглежда. Тя го пита дали Абхишек е работил за него и дали той е причината за смъртта му. Рагав казва, че не той е причината за смъртта на Абхишек, тъй като той е знаел точно в какво се забърква и въпреки това е продължил с работата.

Палави казва, че е смятала, че той е най-праведният човек. Съни идва и казва на Палави да изпълни облога. След това казва на Рагав, че ще разбере какво е обида, когато бъде зашлевен от собствената си съпруга. Рагав го хваща за яката и казва, че ще го убие. Чувайки шума, влизат Кирти и Джая. Съни казва на Джая, че Рагав е контрабандист. Джая казва, че знае за бизнеса на Рагав и не е говорила с него преди заради това, но също така знае, че той е добър по душа. Палави взема диамантите и излиза от стаята.(PoTV.bg)

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 61

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 61

Вижте какво ще се случи в епизод 61 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави пристига пред къщата на Дешмух. Шарда излиза и вижда Палави да седи на стълбите и да плаче. Тя я пита какво се е случило. Палави ѝ разказва всичко. Шарда я моли да даде шанс на Рагав да се поправи. Палави казва, че е права, ако изпрати Рагав в затвора, той няма да разбере вината си, затова трябва да го накара да се осъзнае с любовта си.(PoTV.bg)

Рагав казва на Палави, че тя не разбира борбата и болката да печелиш пари и да вижда как собственото ѝ семейство се мъчи. Той е видял как баща му и брат му са убити заради пари. Казва, че семейството на Абхишек се нуждае от пари, за да оцелее, и той ще им ги осигури. Палави го пита какво би направил, ако трябва да избира между парите и нея. Рагав казва, че това е глупав въпрос. Рагав си ляга. Палави седи в ъгъла на леглото и плаче.

На следващия ден един слуга съобщава, че някой е дошъл да се срещне с Рагав. Идва инспектор Лаксми и казва, че някой си Хариш е поел вината за това, че Абхишек е работил с него. Съни се намесва, за да каже, че това не е истина. Лаксми го спира и казва, че и тя знае каква е истината, но съдът се нуждае от доказателства.(PoTV.bg)

В офиса си Рагав пита Фархад защо Хариш е поел вината. Фархад казва, че той е накарал Хариш да поеме вината. Той е лоялен човек и няма да издаде името му. Добавя, че е дал пари на Хариш и вече се е обадил на адвокат, за да го измъкне от затвора. Рагав му благодари. Фархад казва, че му се иска Палави да осъзнае, че Рагав е собър човеки да го подкрепи безусловно. Палави идва там и казва на Фархад, че е сляп. Фархад казва, че не подкрепя сляпо Рагав, а го поправя, когато греши, и тя трябва да разбере, че Рагав не е лош човек. Тя казва, че се е опитвала да го направи от предишната вечер, затова не е отишла в полицейския участък. Тя казва, че все още носи диамантите със себе си. Тя казва на Рагав, че ще го накара да осъзнае грешката си.(PoTV.bg)

Рагав отива в спалнята си и обръща цялата стая с главата надолу в търсене на диамантите. Палави влиза в стаята. Тя му казва, че той е наясно, че постъпва неправилно и диамантите го свързват с убийството на Абхишек. Рагав взема торбичката и ѝ казва, че тя има право да мисли каквото иска. Палави обещава на Рагав, че ще го накара да осъзнае грешката си. Рагав казва, че в деня, в който се промени, той вече няма да е жив.

Палави носи лекарства на Джая. Тя пита Палави дали е дала диамантите на полицията. Джая казва, че не трябва да се притеснява, защото тя ще я подкрепи. Палави я прегръща. Тя си мисли, че ще промени Рагав на всяка цена, тъй като има подкрепата на Джая. Палави решава да се облече в по-старите си скромни дрехи, за да даде урок на Рагав.(PoTV.bg)

В офиса на Рагав той казва на Фархад да държи диамантите на сигурно място. Фархад взема диамантите и казва на Рагав, че иска да му се извини за това, че е говорил грубо с Палави. Той казва, че няма нужда да се притеснява, ако е бил някой друг, е щял да го убие за това, че е говорил така с Палави, но разбира притесненията му.(PoTV.bg)

Нови клиенти идват да се срещнат с Рагав. Палави ги посреща в негово отсъствие. Когато Рагав пристига, клиентите казват, че персоналът му е много приятен. Рагав разбира, че те говорят за Палави, и се ядосва. Той завлича Палави обратно в стаята им и ѝ казва да се преоблече. Палави отказва да облече каквото и да е, купено с неговите мръсни пари. Рагав ѝ казва да не го притиска. В офиса Фархад пита Рагав какво ще правят, след като са загубили клиента. Рагав казва, че ще намерят нов.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 60

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 59

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 58