Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 60

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 60 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Джая моли свещеника да започне молитвата, тъй като цялото семейство се е събрало. Кеерти пристига със Съни. Свещеникът ги моли да вържат свещения конец, Рагав спира Съни да се включи. Палави моли Кеерти да направи арти, но тя отказва да го направи без Съни. Палави не позволява на Съни да участва в молитвата.

Палави отива в кухнята, а Съни я следва. Той казва на Палави, че вижда евтината ѝ тактика да го отдели от семейството. Палави му отговаря, че се радва, че той вижда, че тя е спряла едно чудовище да участва в свещения им ритуал. Съни казва на Палави, че не бива да го нарича чудовище, тъй като съпругът ѝ е контрабандист на диаманти. Палави не му вярва. Тя му казва, че ще му даде възможност да докаже, че е прав, и ако го направи, ще направи всичко, което той поиска от нея. Той ѝ казва, че по същия начин, по който тя го е зашлевила, ще трябва да зашлеви и Рагав на публично място.

Свещеникът моли Джая да нахрани децата си с първата хапка от Прасад. Джая храни Кеерти и отказва да нахрани Съни. Тя казва на свещеника, че останалата част от Прасад Рагав и Палави ще споделят помежду си. Рагав нахранва Палави, но я спира да го нахрани обратно.

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 59

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 59

Кеерти и Съни се женят. Рагав и Джая са ядосани на Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 59 на индийския сериал "Ти си...

Съни чува как Фархад говори с клиент за объркана доставка. Фархад казва, че поддържа регистър, в който са упоменати всички спестени митнически такси. Съни решава да го открадне от офиса на Рагав. Той отива в офиса на Рагав, но Фархад го вижда. Той се оправдава, че търски Кеерти.

Сулочна казва на Манси, че е откраднала декорация от дома на Палави, тъй като то ще изглежда добре в къщата им. Манси ѝ казва, че няма да е добре за тях, ако Палави разбере. Сулочна казва, че Палави няма да разбере, тъй като тя има толкова голяма къща, за която да се грижи.

Джая казва на Шарда, че ако има нужда от помощ във връзка с пуджата Ганеш Чатурти, ще ѝ се обади. Шарда ѝ казва, че няма нужда от нея, тъй като Палави е с нея. Шарда се сбогува с Палави и ѝ казва, че нещата ще се оправят.

Съни излиза от банята отпочинала. Кеерти го пита защо се е забавил толкова много. Той ѝ казва, че ако в дома му е имало вана като нейната, не би излязъл от нея със седмици. Кеерти му казва да не се заседява, тъй като трябва да се върнат в апартамента му. Съни ѝ казва, че трябва да останат в дома на Рао за няколко месеца.

Съни влиза в кабинета на Рагав, за да намери регистъра. Рагав вижда, че от кабинета му се носи светлина, и отива да провери. Влиза в кабинета си и вижда разхвърляни папки и си мисли, че някой е бил там, на излизане заключва кабинета. Съни остава вътре.

На следващата сутрин Палави събужда Рагав, облечен в телугски стил, и му говори на телугски. Рагав за миг забравя всичко, но после чува Кеерти да търси Съни и се връща в реалността и казва на Палави, че колкото и да се старае, няма да може да забрави как е съсипала живота на сестра му.

Рагав отива в офиса си и вижда Съни. Той е ядосан и се кани да го удари, но Кеерти го спасява. Той казва на Рагав, че не знае как е влязъл в кабинета му, тъй като има проблем с ходенето насън. Кеерти го отвежда в стаята им и казва, че ще му донесе чай. Съни изважда регистъра, който е криел под тениската си, и казва, че сега Рагав ще получи шамар от Палави.

Рагав се упражнява и изкрещява от болка. Палави пристига и пита какво се е случило. Той ѝ казва, че е вдигнал малко повече тежест и е получил мускулно разтежение. Палави го пита къде е аптечката. Рагав ѝ казва, че не трябва да се притеснява, тъй като Раджан ще се погрижи за него. Тя го пита дали тя е неговата съпруга или Раджан. След това Палави слага мехлем на рамото му.

Новата инспекторка Лаксми обяснява на другия инспектор, че е проверила всички данни за Рагав и че той е избягвал плащането на мита доста ловко в продължение на много години. Тя казва още, че цялата система е наясно, но нито един не е подал жалба срещу него, нито са предприели някакви действия срещу него. Друг инспектор казва, че никога не е имало доказателства срещу него, така че как да го хванат. Лаксми иска да се срещне с Рагав, но друг инспектор казва, че той никога не идва в полицейския участък.

Инспектор Лаксми идва в дома на Рагав и всички са шокирани, когато я виждат. Палви пита дали всичко е наред. Тя казва, че полицията не идва само когато има нещо нередно, понякога идват и за да предупредят за нещо нередно. Рагав отговаря, че никога не се среща с никого без предварителна уговорка, така че трябва да дойде след уговорка. Тя казва, че е там, защото иска да разбере защо след като от дома му е откраднато скъпо колие, той не е подал жалба.

Съни казва, че е донесъл подарък на Палави. Дава ѝ регистъра, в който има доказателства за черния бизнес на Рагав. Съни казва, че според облога им тя трябва да зашлеви шамар на Рагав. Съни е шокирана, когато вижда снимките на Палави в регистъра. Палави се кани да удари Съни с метла, но се спира, след като вижда Кеерти. Предупреждава го, че няма да мисли за съпругата му, ако отново се опита да създаде проблеми между нея и Рагав.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 62

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 59

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 58