Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 59

Добави коментар

Кеерти и Съни се женят. Рагав и Джая са ядосани на Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 59 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Палави и Джая се подготвят за сватбата на Кеерти. Палави пита дали постъпват правилно, като я принуждават да се омъжи за човек, когото дори не познава. Съни пристига в имението. Той казва на Джая, че обича Кеерти и иска да поиска ръката ѝ. Рагав отхвърля предложението му. Съни пита Рагав как може да забрави, че му е помогнал с Мандар. Рагав отговаря, че Съни е подкрепял злия план на Мандар, докато той не го е обидил. Той добавя, че Съни му е помогнал за да си отмъсти на Мандар. Съни казва на Рагав, че двамата с Кеерти са пълнолетни и никой не може да ги спре да се оженят, но той е чакал, тъй като Кеерти е искала да се омъжи с благословията на Джая.

Рагав го пита дали не се опитва да го сплаши. Съни си тръгва. Кеерти излиза от стаята си и пита дали Съни е бил в къщата. Рагав казва на Джая, че ще ожени Кеерти и ще я изпрати в Сингапур следващата седмица. Кеерти се опитва да вразуми Рагав, но той я завлича обратно в стаята ѝ и я заключва, за да не може да избяга.

Палави казва на Рагав, че не постъпва правилно. Рагав казва, че ситуацията е стигнала отвъд границата на грешното и правилното. Идва Фархад и му казва, че Мурли го чака в офиса. На път за офиса Рагав казва на Фархад, че трябва да преместят срещите в магазина, тъй като Палави е станала подозрителна. В офиса си Мурли му казва, че има нов полицай, който ще разследва случаите на незаконен внос на диаманти

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 58

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 58

Вижте какво ще се случи в епизод 58 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Палави отива в стаята на Кеерти, за да я помоли да се приготви. Кеерти я пита как могат да я принудят да се омъжи. Палави се опитва да я накара да разбере позицията на Рагав и Джая, тъй като Съни е заплашил да избяга с нея. Кеерти бута Палави, заключва я в стаята и избягва. Съни и Кеерти се женят.

Кеерти казва на всички, че Рагав я е принудил да се омъжи. Тя прегръща Палави, благодари ѝ и ѝ казва, че без помощта на Палави не могла да избяга. Кеерти казва на Съни, че трябва да отидат в стаята си. Рагав пита Палави защо Кеерти ѝ е благодарила. Палави казва, че Кеерти я е подмамила да повярва, че отива в офиса и ще се върне. Джая обвинява Палави за бягството на Кеерти със Съни. Рагав отказва да говори с нея.

Палави чука на вратата на стаята на Кеерти и я пита защо е постъпила така. Съни прегръща Кеерти и казва на Палави, че тя няма възпитание, тъй като това е първата им брачна нощ и тя ги безпокои. Той се опитва да затвори вратата в лицето ѝ. Палави казва на Кеерти, че един ден ще разбере колко е сгрешила, като се е омъжила за Съни, и се надява да не стане твърде късно. След като Палави си тръгва, Кеерти пита Съни защо никой друг не му се доверява.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Фархад казва на Рагав, че един от техните хора е арестуван и замисълът на Мурли е бил правилен, тъй като е сформиран специален екип. Рагав моли Фархад да изпрати всичките си хора да почиват засега, тъй като не може да рискува. Съни се чуди каква е незаконната дейност на Рагав.

Палави се обажда на Шарда и ѝ казва, че Кеерти е избягала със Съни, а Джая и Рагав я винят за всичко това. Шарда ѝ казва, че трябва да бъде търпелива, тъй като това е толкова деликатна тема, и да се грижи за семейството си и да попречи на Съни да направи нещо лошо.

Всички са щастливи да видят Нихил отново в къщата. Нихил се извинява на Шарда за това, че не е бил до нея в момент ѝ на нужда. Шарда му казва, че една майка винаги се нуждае от сина си. Нихил пита къде е Палави. Виджай му казва, че след това, което Палави е направила на Мандар, тя не е добре дошла в къщата му. Той се обажда на Палави. Тя му казва да не се притеснява за нея и му казва, че е тъжна, че за първи път в живота си не е довела Ганпати Баппа в дома си.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Рагав вижда как Съни тренира и се ядосва. Съни го предупреждава, че ако се опита да се заяде с него, цената за това ще плати Кеерти. Съни отива в офиса на Рагав и се скрива зад бюрото. Фархад довежда Абхишек от затвора и представя го на Рагав. Той му дава няколко диаманта, за да ги занесе на някого.

Рагав отива в стаята на Джая и я пита дали могат да доведат Ганпати Баппа в дома им. Джая казва, че не може да откаже на Бог. Рагав ѝ казва, че не знае кога ще прости на Палави, но не иска тя да е тъжна. Палави чува гласа на Рагав, който вика Ганпати Бапа, излиза навън и го вижда да носи статуетката. Тя му благодари, а той ѝ казва, че не е може да я спре да празнува Ганеш Чатурти. Семейството на Дешмух пристига и танцува.

Шарда пита Палави дали Рагав все още е ядосан. Палави ѝ казва, че той ѝ е сърдит, но все още я обича. Тя ѝ казва, че е късметлийка да има в живота си човек, който доброволно се е променил заради нея и е станал добър човек.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78