Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 59

Добави коментар

Кеерти и Съни се женят. Рагав и Джая са ядосани на Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 59 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави и Джая се подготвят за сватбата на Кеерти. Палави пита дали постъпват правилно, като я принуждават да се омъжи за човек, когото дори не познава. Съни пристига в имението. Той казва на Джая, че обича Кеерти и иска да поиска ръката ѝ. Рагав отхвърля предложението му. Съни пита Рагав как може да забрави, че му е помогнал с Мандар. Рагав отговаря, че Съни е подкрепял злия план на Мандар, докато той не го е обидил. Той добавя, че Съни му е помогнал за да си отмъсти на Мандар. Съни казва на Рагав, че двамата с Кеерти са пълнолетни и никой не може да ги спре да се оженят, но той е чакал, тъй като Кеерти е искала да се омъжи с благословията на Джая.

Рагав го пита дали не се опитва да го сплаши. Съни си тръгва. Кеерти излиза от стаята си и пита дали Съни е бил в къщата. Рагав казва на Джая, че ще ожени Кеерти и ще я изпрати в Сингапур следващата седмица. Кеерти се опитва да вразуми Рагав, но той я завлича обратно в стаята ѝ и я заключва, за да не може да избяга.

Палави казва на Рагав, че не постъпва правилно. Рагав казва, че ситуацията е стигнала отвъд границата на грешното и правилното. Идва Фархад и му казва, че Мурли го чака в офиса. На път за офиса Рагав казва на Фархад, че трябва да преместят срещите в магазина, тъй като Палави е станала подозрителна. В офиса си Мурли му казва, че има нов полицай, който ще разследва случаите на незаконен внос на диаманти

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 58

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 58

Вижте какво ще се случи в епизод 58 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави отива в стаята на Кеерти, за да я помоли да се приготви. Кеерти я пита как могат да я принудят да се омъжи. Палави се опитва да я накара да разбере позицията на Рагав и Джая, тъй като Съни е заплашил да избяга с нея. Кеерти бута Палави, заключва я в стаята и избягва. Съни и Кеерти се женят.

Кеерти казва на всички, че Рагав я е принудил да се омъжи. Тя прегръща Палави, благодари ѝ и ѝ казва, че без помощта на Палави не могла да избяга. Кеерти казва на Съни, че трябва да отидат в стаята си. Рагав пита Палави защо Кеерти ѝ е благодарила. Палави казва, че Кеерти я е подмамила да повярва, че отива в офиса и ще се върне. Джая обвинява Палави за бягството на Кеерти със Съни. Рагав отказва да говори с нея.

Палави чука на вратата на стаята на Кеерти и я пита защо е постъпила така. Съни прегръща Кеерти и казва на Палави, че тя няма възпитание, тъй като това е първата им брачна нощ и тя ги безпокои. Той се опитва да затвори вратата в лицето ѝ. Палави казва на Кеерти, че един ден ще разбере колко е сгрешила, като се е омъжила за Съни, и се надява да не стане твърде късно. След като Палави си тръгва, Кеерти пита Съни защо никой друг не му се доверява.

Фархад казва на Рагав, че един от техните хора е арестуван и замисълът на Мурли е бил правилен, тъй като е сформиран специален екип. Рагав моли Фархад да изпрати всичките си хора да почиват засега, тъй като не може да рискува. Съни се чуди каква е незаконната дейност на Рагав.

Палави се обажда на Шарда и ѝ казва, че Кеерти е избягала със Съни, а Джая и Рагав я винят за всичко това. Шарда ѝ казва, че трябва да бъде търпелива, тъй като това е толкова деликатна тема, и да се грижи за семейството си и да попречи на Съни да направи нещо лошо.

Всички са щастливи да видят Нихил отново в къщата. Нихил се извинява на Шарда за това, че не е бил до нея в момент ѝ на нужда. Шарда му казва, че една майка винаги се нуждае от сина си. Нихил пита къде е Палави. Виджай му казва, че след това, което Палави е направила на Мандар, тя не е добре дошла в къщата му. Той се обажда на Палави. Тя му казва да не се притеснява за нея и му казва, че е тъжна, че за първи път в живота си не е довела Ганпати Баппа в дома си.

Рагав вижда как Съни тренира и се ядосва. Съни го предупреждава, че ако се опита да се заяде с него, цената за това ще плати Кеерти. Съни отива в офиса на Рагав и се скрива зад бюрото. Фархад довежда Абхишек от затвора и представя го на Рагав. Той му дава няколко диаманта, за да ги занесе на някого.

Рагав отива в стаята на Джая и я пита дали могат да доведат Ганпати Баппа в дома им. Джая казва, че не може да откаже на Бог. Рагав ѝ казва, че не знае кога ще прости на Палави, но не иска тя да е тъжна. Палави чува гласа на Рагав, който вика Ганпати Бапа, излиза навън и го вижда да носи статуетката. Тя му благодари, а той ѝ казва, че не е може да я спре да празнува Ганеш Чатурти. Семейството на Дешмух пристига и танцува.

Шарда пита Палави дали Рагав все още е ядосан. Палави ѝ казва, че той ѝ е сърдит, но все още я обича. Тя ѝ казва, че е късметлийка да има в живота си човек, който доброволно се е променил заради нея и е станал добър човек.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 62

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 60

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 58