Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 5

1 коментар

Рагав отвлича Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 5 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави е в дома на Рагав, за да му върне парите. Тя бързо му дава плик, но се оказва, че той е пълен със дамски превръзки. Той се усмихва и ѝ казва, че това е чудесно място за скриване на пари. Тя се смущава и му дава друг плик. Тя си тръгва.

Фархад се обажда на Рагав и му казва да дойде веднага в дома на майката си. Фархад спира Рагав да влезе вътре. Изведнъж Кирти и майката на Рагав излизат от къщата. Фархад казва, че майката на Рагав и Кирти се присъединяват към тях, за да присъстват на награждаването. Той се развълнува и се кани да вземе благословия от майка си, но щом се навежда да вземе благословия, някой извиква името му. Той е шокиран да види репортери зад себе си. Те го обвиняват, че си е играл с достойнството на Анджали и я е накарал да напусне града, използвайки парите и властта си. Рагав е изненадан. Опитва се да върне майка си и сестра си обратно в къщата, но репортерите започват да ги тормозят с въпроси. Рагав се ядосва изключително много и започва да бие журналист за това, че се държи грубо с майка му. Майката на Рагав припада. Палави вижда случилото се по телевизията. Тя е шокирана, но вярва на всичко. Рагав научава, че е бил дрогиран и че Анджали е отишла в медиите с уличаващи снимки. Той също така вижда снинка на това как Палави и Анджали се срещат. Рагав смята, че Палави работи с Анджали, ядосва се и решава да я унищожи.

Манси и Палави танцуват. Шарда и Сулочана идват и ги питат какво правят. Палави казва, че репетират за ватбата на Манси. Сулочана не харесва песента и казва, че булката трябва да танцува на по-нежна песен. Изведнъж токът спира. Палави отива да провери бушоните. В тъмното тя се изплашва, но продължава. Стига до кутията с бушоните и забелязва сянка зад себе си. Тя губи съзнание.

Палави отваря очи и открива, че се намира насред пътя, вързана към стол, а в устата ѝ има парче плат. Тя се опитва да се освободи. Вижда Рагав да идва и е шокирана и уплашена. Той изважда парчето плат от устата ѝ и я пита колко пари ѝ е дала Анджали. Палави е объркана и пита коя е Анджали. Рагав смята, че тя лъже, и ѝ показва снимка, на която са тя и Анджали. Тя казва, че просто са се сблъскали и не знае коя е тази жена. Рагав я пита дали тя е тази, която е упоила собственичка на дома за стари хора. Тя казва, че не, и го пита откъде знае за това.

Палави е пред дома си разстроена и припада. Рагав я моли да напусне града, а тя крие всичко от семейството си, страхувайки се от последствията. Рагав отива в болницата, за да даде кръв на майка си. Тя не иска неговата кръв и се влошава. Рагав се заклева да превърне живота на Палави в ад.

Хора разрушават магазина на Палави. Те ѝ казват, че трябва да говори със собственика на сградата. Точно когато тя се кани да се обади на Джагдиш, той пристига. Той ѝ казва, че е продал магазина на Рагав Рао. Той казва на Палави, че ако наистина иска да спаси магазина, тогава най-доброто решение е да отиде в дома на Рагав и да го помоли за документите.

Палави отива в дома на Рагав и иска две минути от времето му. Рагав не ѝ отговаря и се качва на горния етаж. Прислужник я моли да я изчака в хола, тъй като Рагав е зает в момента. Рагав я наблюдава чрез видеонаблюдението в дома си и понижава температурата в стаята, в която е. Палави трепери от студ. Тя започва да изпада в паника, че времето за спасяване на магазина изтича. Рагав я наблюдава и се чувства зле. Той слиза и я покрива с палтото си. Дава ѝ документите за магазина и ѝ казва да стигне до магазина до 15 минути. Палави започва да тича към магазина.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32