Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 4

Добави коментар

Майката на Рагав се мести при него. Палави плаща наема на магазина си. Вижте какво ще се случи в епизод 4 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави се страхува, че Джагдиш ще каже на свекъра ѝ за неплатения наем. Тя ги вижда да си говорят. Виджай отива при нея и я пита защо е трябвало да чуе истината от Джагдиш. Тя се напряга. Виджай казва, че той е щастлив, че нейните дизайни са станали популярни в района. Тя се отпуска. Когато Виджай оставя Палави насаме с Джагдиш, тя го моли да не му казва нищо, защото има слабо сърце. Тя го моли за време, за да плати наема. Джагдиш ѝ казва, че ще ѝ даде два дни, за да плати, и ако не го направи, ще публикува видеоклип, в който тя признава, че симулира печалба, във всички социални медии. Палави е много притеснена. Милинд идва при нея и я пита дали всичко е наред. Тя му разказва всичко, но се преструва, че говори за някой друг. Той ѝ казва да си намери още работа, за да може да помогне на приятелката си и да реализира печалба за себе си.

Палави посещава бижутерски магазин и иска да говори с управителя. Тя вижда Рагав. Тя се скрива и научава, че Рагав е собственик на магазина. Опитва се да си тръгне, но едно бижу се залепва за нея и се включва алармата. Тя се оказва в капан с Рагав и пада в ръцете му. Палави скрива лицето си и се опитва да обясни, че това е било инцидент. Рагав се съгласява да я пусне. Тя си тръгва. Един работник пита Рагав защо я е пуснал да си тръгне. Той отговаря, че е видял истината в очите ѝ.

Палави решава да се заеме с поръчка за кетъринг. Оказва се, че мястото принадлежи на Рагав. Тя е на път да се срещне с него, но поради спешен случай той трябва да си тръгне преди да я види. Той моли асистентката си да наеме човека, който е дошъл за готвенето. Жената, която Рагав е разкрил, че изневерява на годеника си, е там и се заклева да му усложни живота.

Палави получава обаждане от свекърва си. Тя я моли да отиде в дома на Рахул за някакво мероприятие, но Палави отказва с думите, че трябва да работи. Тя отива да купи зеленчуци за поръчката за кетъринга. Сулочана, която отива към дома на Рахул, е подозрителна, когато я вижда на пазара.

Рагав отива да посети майка си. Той е загрижен за здравето ѝ. Тя го моли да я остави на мира. Той иска тя да дойде да живее с него и моли Кирти да я убеди.

Палави се прибира вкъщи и започва да готви. Тя открива, че газта им е свършила. Тя се обажда на различни хора, за да намерят още газ. Сулочана я наблюдава и е много щастлива, че Палави ще се провали. Тя е тази, която умишлено е изпразнила резервоарите с газ, за да не може Палави да готви. Палави решава да използва фурната на дърва на Шарада.

Рагав е щастлив, че майка му се съгласява да дойде в дома му. Той казва на Фархад, че ще ремонтира къщата според желанията на майка си, и го моли да уреди всичко. По-късно майка му му казва, че е там само заради Кирти.

Палави успешно приготвя храната навреме. Семейството ѝ пристига и е шокирано да види цялата храна. Сулочана е шокирана да види, че тя изобщо е успяла да сготви. Жената от благотворителния дом, за който Палави готви, идва и пита дали храната е готова. Тя казва, че доставчикът на кетъринг услуги се е отказал в последния момент и Палави е дошла като благословия за да помогне. Шарда я пита защо не ѝ е казала, за да може да ѝ помогне. Палави казва, че не е имала нужда от много помощ и не е искала да я притеснява. Тя тръгва към благотворителната организация.

Палави иска да благодари на собственика на благотворителния дом за договора. Тя отива да му благодари. Рагав е с гръб към нея и тя не го разпознава. Той веднага познава гласа на Палави. Тя му казва, че наистина е имала нужда от тази поръчка и е много благодарна. Палави поднася храна на старите хора. Жената, която отговаря за благотворителния дом, отива да поговори с Рагав и му казва, че Палави сама е приготвила цялата храна в кухнята на семейството си. Рагав е впечатлен. Той я наблюдава около старите хора и стига до заключението, че тя не е лош човек, както си е мислел.

Палави получава заплатата си и тръгва да си ходи. Първо им дава една кутия с храна за собственика. Без знанието на Палави храната е дрогирана от Анджали. Рагав изяжда храната и се впечатлява, че Палави е толкова добра готвачка. Той заспива заради наркотика в храната. Анджали прави уличаващи снимки с него.

Палави плаща пълния наем за магазина си. Джагдиш не иска да изтрие видеото с Палави от телефона си. Тя му показва уличаващото го видео. Джагдиш изтрива видеото. Палави се сблъсква с Анджали. Тя ѝ благодари. Паллави не знае коя е тази жена и защо ѝ благодари. Палави отива в дома на Рагав, за да му върне парите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32