Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 38

Добави коментар

Животът на Палави е в опасност. Каква е връзката между Рагав и Мандар? Вижте какво ще се случи в епизод 38 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав, Палави, Джая и Кeерти се преместват в старата къща на Рагав. Семейство Дешмух също се връща в старата си къща. Амрута и Манси питат дали Шарда ще се срещне с Палави. Виджай планира нещо, за да я спре.

Багажът на Рагав е поставен в старата му стая. Сега това ще бъде стаята на Палави. Той отива да си вземе багажа. Палави го моли да остави вещите си в стаята. Тя обяснява, че майка му ѝ е казала, че трябва да живеят в една и съща стая, защото персоналът клюкарства за тях.

Ведант планира нещо срещу Палави. Виджай се преструва, че не се чувства добре. Шарда му казва да си почине и решава да каже на Палави, че няма да може да я посети. Кеерти отива в дома на Съни. Той ѝ е ядосан. Тя му казва, че пости заради него. Съни е щастлив. Той планира нещо.

Текст от potv.bg

Шарда се обажда на Палави. Тя ѝ казва, че не може да дойде. Палави се притеснява, че не знае нищо за ритуалите. Рагав ѝ казва да се приготви и той ще я закара при майка ѝ. Палави се облича. Тя моли Рагав да ѝ направи комплимент. Фархад казва на Палави, че Рагав също пости.

Палави казва на Джая, че отива на гости на Шарда. Рагав я оставя пред къщата. Той е заседнал в задръстване, когато едно момче му дава телефон и избягва. Ведант се обажда на Рагав и го предупреждава, че в близост до Палави има бомба. Той казва, че жена в синьо сари носи бомба и тя ще избухне по негова инструкция.

Палави казва на Шарда, че Рагав е приготвил чинията ѝ за церемонията. Шарда дава благословията си за тяхното щастие. Сулочана подслушва. Манси ревнува. Шарда защитава Палави. Палави се опитва да заговори Манси, но тя не иска да я изслуша. Една жена в синьо сари идва и се присъединява към жените. Тя им дава кутия с лакомства.

Текст от potv.bg

Рагав търси жената в синьото сари, но много жени са облечени в синьо. Той подозира Сулочана, защото тя също е облечена в синьо. Той я обвинява. Сулочана казва, че тя няма нищо общо с всичко това. Рагав вижда жената в синьо в храстите и я проследява. Той се опитва да я хване, но тя се скрива. Накрая Рагав и Фархад успяват да ѝ устроят засада. Сулочана е вбесена, че Рагав я е обидил. Манси казва, че Рагав е луд и заслужава само омраза. Виджай идва и захвърля чинията на Палави.

Рагав пита жената къде е бомбата. Тя е уплашена и му казва, че е трябвало да му даде писмо, което е в кутията със сладки. Шарда пита Виджай защо е там, ако е болен. Виджай казва, че не е трябвало да се обажда на Палави и че тя трябва да уважава него в този ден, а не на Палави. Шарда казва, че той не заслужава нейното уважение. Тя се извинява на другите жени за случилото се. Палави хвали Шарда за смелостта ѝ. Шарда ѝ казва винаги да подкрепя Рагав.

Кеерти е при Съни и казва, че е гладна. Съни приготвя макарони за Кеерти. Той добавя нещо в пастата на Кеерти.

Текст от potv.bg

Жените правят своята пуджа. Рагав търси кутията c лакомства. Намира я. Бележката вътре е написана на телугу. Рагав отива да се срещне с Ведант на уединено място. Ведант казва, че все още е нетърпелив. Рагав му казва просто да каже какво иска. Ведант показва на Рагав три кутии. Казва, че в тези кутии има три тайни от живота на Рагав и той трябва да се простреля с пистолет, в който има само един куршум. Ако не умре, той ще може да види кутиите. Рагав взема пистолета и го насочва към челото си. Палави се чувства неспокойна. Тя се моли Рагав да има дълъг живот.

Рагав изстрелва три изстрела. В първата кутия има бележка с надпис "1 декември". На бележката във втория е написано "Бурна нощ". В третата бележка пише "Първият съпруг на Палави". Светлината угасва и Ведант изчезва, а Рагав остава да се чуди на бележките.

Съни приготвя паста със сирене за Кеерти и ѝ я носи. Той ѝ казва, че я обича и че тя трябва да прекрати поста си с тази паста. Кеeрти казва, че поста е за цял ден, така че не може да я яде сега. Съни се ядосва. Кеерти опакова пастата и се прибира вкъщи, тъй като Джая ѝ се обажда.

Текст от potv.bg

Шарда разбира, че Виджай само се е преструвал на болен. Тя му казва, че Рагав е станал по-добър човек, след като се е оженил за Палави, a той става все по-лош. Тя допълва, че той е съсипал детството на Мандар със своята избухливост, но тя няма да му позволи да съсипе живота на Палави.

Палави се прибира у дома. Рагав е в лошо настроение и я избягва. Фархад потвърждава, че Палави се е омъжила на 1 декември. Рагав се замисля за миналото. Той иска да види снимката на Мандар, затова се рови във вещите на Палави. Не може да намери снимка. Палави казва на Джая, че Рагав се е държал странно през целия ден. Джая моли Рагав да отвори вратата или тя ще я отвори с помощта на копие на ключа. Рагав отваря вратата. Палави го пита какво прави, но той казва, че не бива да му задава въпроси точно сега.

Текст от potv.bg

Кеерти се прибира вкъщи с пастата. Смята да прекрати поста си с нея и я слага в хладилника. Палави пита Фархад защо Рагав се държи по този странен начин. Фархад казва, че е гладен, затова не може да говори. Палави изважда пастата от хладилника и го кара да я изяде. Фархад казва на Палави, че Ведант е излязъл от затвора и затова Рагав е притеснен.

Рагав се чуди как е възможно този мъж да е първият съпруг на Палави. Той е объркан и се чуди за Мандар. Той се обажда на някого.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66