Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

Добави коментар

Джая се извинява на Рагав. Вижте какво ще се случи в епизод 35 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Виджай казва на Рагав да му измие краката и да изпие мръсната вода, ако иска да прости на Палави. Рагав се кани да измие краката на Виджай, когато Палави го спира. Тя укорява Виджай за това, че обижда Рагав, и казва, че той не е достоен да бъде свекър. Тя разкрива, че Сулочана е тази, която е откраднала огърлицата и го е натопила. Казва, че само Шарда и Милинд са нейното семейство и че може да идва по всяко време, когато пожелае за да се види с тях. Тя казва, че никой не може да я спре и си тръгва с Рагав.

Кeeрти се обажда на Роки, за да го попита за Съни, а той казва, че не знае къде е Съни. Палави ядосано се кара на Рагав и се сблъсква с Кеерти, която отново обвинява Рагав, че Съни я е напуснала. Палави се развиква на снаха си и ѝ казва, че Рагав не е причината за всичките ѝ проблеми. Тя трябва да вини Съни, който я е напуснал. Рагав отива да види дали Палави е добре. Tя крещи, че е ядосана. Палави започва да плаче и казва, че той е станал нейният основен приоритет. Палави казва на Рагав никога да не се огъва толкова много, че да се счупи. Рагав ѝ обещава, че никога повече няма да направи такова нещо, и ѝ казва да си почине.

Джая се замисля за това, което Палави ѝ е казала за връзката ѝ с Рагав. Тя смята, че е била несправедлива към сина си.

Текст от potv.bg

Виджай се замисля за това, което му е казала Палави. Той казва на Милинд, че не иска повече да има нищо общо с нея. Сулочана казва на Виджай, че Палави е излъгала и тя не е откраднала огърлицата. Виджай не ѝ вярва. Манси застава на страната на майка си. Тя казва, че Палави и Рагав правят каквото си искат. Тя казва на Милинд да не защитава Палави.

Джая отива в стаята на Рагав. Той я пита защо е разстроена. Тя му казва, че иска да бъде не само майка на Кити и Арджун, но и на него. Извинява се за поведението си и добавя, че е била погълната от мъката си. Рагав се разчувства, като чува това. Джая му казва, че той не е отговорен за смъртта на брат си и дядо си. Двамата плачат заедно.

Джая е изненадана, когато вижда снимката на Палави в офиса на Рагав. Тя му казва, че му се е извинила заради Палави. Тя ѝ отворила очите за несправедливото ѝ отношение към него. Тя пита Рагав дали Палави е щастлива в къщата. Джая казва, че те трябва да са щастливи заедно. Рагав казва, че понякога му се струва, че те се сближават. Джая казва, че Палави се преструва на щастлива, за да направи щастливи другите хора, и ако тя е нещастна в къщата, той трябва да я остави да отиде в Колхапур. Той трябва да я пусне на свобода без никакви условия. Рагав е разстроен, но се съгласява. Рагав моли Фархад да направи нещо за него.

Текст от potv.bg

Рагав дава на Палави билет за Кохлапур и ѝ казва, че е свободна. Тя излиза от стаята, а Рагав се разплаква в ръцете на Джая.

Сулочана признава, че тя стои зад кражбата пред Амрута, която се ядосва и ѝ казва, че няма да бъде част от плана ѝ. Тя казва, че са изгубили много заради нейните планове и интриги срещу Палави и Рагав.

Рагав казва на шофьора да закара Палави до гарата, но тя му казва, че той отива в Колхапур, а не тя. Той е объркан, а тя му казва, че не може да я изгони от дома ѝ и го бие с метла, докато той се опитва да избяга от нея. Двамата споделят романтичен момент. Палави отказва да пусне Рагав в стаята им, докато той ѝ се извинява. Той отива при Фархад, който му дава поезия и му казва да се извини на Палави с нея.

Роки се обажда на Кеерти и ѝ съобщава, че телефонът на Съни е намерен близо до труп и че полицията му се е обадила, за да провери дали трупа е на Съни.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66